Thursday, January 19, 2012

Consiliul Andromeda distruge baza reptiliana din Golful Aden

Pe 31 octombrie un cutremur cu magnitudinea de 5.0 grade pe scara Richter s-a petrecut in Golful Aden, semnalat de Monitorul Geologic American (USGS).

Magnitude 5.0 - GULF OF ADEN
2011 October 31 01:22:05 UTC

Magnitude 5.0
Date-Time Monday, October 31, 2011 at 01:22:05 UTC
Monday, October 31, 2011 at 04:22:05 AM at epicenter
Time of Earthquake in other Time Zones
Location 12.419°N, 48.066°E
Depth 10 km (6.2 miles)
Region GULF OF ADEN
Distances 260 km (161 miles) SSW of Al Mukalla, Yemen
333 km (206 miles) E of Aden, Yemen
399 km (247 miles) NE of Berbera, Somalia
535 km (332 miles) SE of SANA, Yemen

Ce vedeti in inregistrare este un interviu luat de jurnalistul Alfred Lambremont Webre lui Tolec, un reprezentant uman al Consiliului Andromedan. Pe 26 octombrie, cu 5 zile inainte de cutremur, Tolec intr-un alt interviu vorbeste despre aceste planuri ale consiliului, despre intentia lor de a inlatura bazele draco-reptilienilor din Orientul Mijlociu

Stiu ca probabil este greu de crezut astfel de lucruri, dar merita cel putin sa ascultati inregistrarea si sa aveti mintea deschisa. Inca nu exista dovezi fizice, dar putem vedea consecintele.

- Mesajul consiliului transmis prin Tolec

Exista un transmiţător care se ridica deasupra plafonului bazei, ca un periscop de submarin, şi care se roteşte. Atunci când se doreşte învrăjbirea oamenilor se emite o anumită frecvenţă, care este în afara spectrului perceptibil uman. Transmiţătorul emite aproape zilnic.

Scopul distrugerii bazei submarine din Golful Aden (la sud de Arabia Saudită) este acela de a pune capăt unei foarte lungi istorii de violenţe şi conflicte care se repetă an de an. Lipsa de armonie şi pace în regiune este evidentă în ultimele mii de ani, şi este rezultatul "ajutorului" reptilienilor, care folosindu-se de baza submarină "bombardează" neîncetat zona cu energii foarte joase, dizarmonioase şi distructive, menţinând constant sub o mare presiune şi stres întreaga zonă. Iar oamenii de acolo nici măcar nu îşi dau seama de asta.

Această bază este operaţională de aproape 5.000 de ani, iar efectele sale ajung pînă în Siria, Iran, Irak, Afganistan, Pakistan şi celelalte ţări din regiune, inclusiv Israel şi Palestina.

Aceasta este o tehnologie foarte puternică şi eficientă în a genera şi menţine violenţa şi agresivitatea. Trebuie doar 15 minute de emisie pentru ca oamenii din regiune să simtă efectele.

Eliminarea acestor două mari baze submarine are ca efect încetarea emisiei de energie distrugătoare care induce agresivitate şi confuzie mentală, astfel că problema centrală este rezolvata. Nu mai există reptilieni, nu mai există agresivitate, nu mai există frică. Astfel există loc pentru înţelegere, pentru încredere, pentru dialog. E chiar simplu.

Dar ambele baze submarine erau imense şi foarte bine fortificate şi erau apărate de un câmp energetic protector, aşa încât la începout a fost necesar spargerea acestui câmp de protecţie prin direcţionarea unui fascicul sonic specific pentru această acţiune.

Prin dezafectarea şi prăbuşirea lor s-a pus capăt menţinerii în sclavie a oamenilor de pe Pământ.

Terra este planeta umanităţii şi oamenii au tot dreptul să fie liberi şi fericiti.

Zilele extraterestrilor negativi de pe Pamant, si a oamenilor care ii sustin sunt numarate. Pamantul se schimba, ramane ca noi sa depasim negativitatea interioara.

Daca credeti ca acest material este de ajutor si altor persoane, dati share la el, trimiteti-l pe mail, facebook sau postati-l cu link spre salt-in-constiinta.blogpsot.com pe blog-uri, forum-uri, etc. Astfel, mai multi oameni vor avea acces la informatii care ii ajuta in procesul de transformare prin care trecem in prezent.

1 comment:

  1. Doar acum ma-m informat ca DRACO-REPTILIENII au fost distrusi in 2 si respectiv 8 noiembrie 2011,pentru ca stiu ca ne-au deconectat fregventa informatiei ne-au tinut mii de ani in ignoranta ,,etc Multumim celor din PROCYON si sateptam sa ne elibereze si de reptilele noastre pamante care ne fac tot atat de rau ca si reptilienii.

    ReplyDelete