Monday, February 27, 2012

Mesaj din partea Federatiei Galactice 19/02/2012

Voi vreti raspunsuri. Va rugam sa va linistiti pentru moment. Vor fi anumite evenimente ce vor avea loc in cadrul urmatoarelor zile, care vor schimba cursul vietilor voastre pe Pamant.

Arestarile in masa despre care va vorbeam vor incepe in avans, iar noi v-am sugera sa va pregatiti pentru aceasta.

Noi vedem unele intreruperi ale unora dintre serviciile voastre, dar nu multe, deoarece aceste fiinte sunt luate in custodie, iar noi am dori ca toti aceia dintre voi, care v-ati informat de importanta acestor evenimente, sa raspanditi aceasta informatie in lung si in lat si sa ii educati si pe altii in legatura cu relevanta lor.

Fiti pe faza in a descoperi initierea acestor arestari, care vor incepe foarte curand. Aliatii nostri Pamanteni sunt pe pozitie si sunt pregatiti sa preia acest efort.

Numere mari de barbati, si chiar unele femei, vor fi luati din societatea voastra in custodie, de unde ei/ele nu vor mai putea interfera cu vietile voastre si cu desfasurarea evenimentelor pregatite a se petrece in lumea voastra.

Noi am dori ca voi sa aflati ca o mare cantitate de timp si efort a fost investita in planificarea acestor etape, iar noi, Federatia Galactica a Luminii, am dori la acest moment sa multumim tuturor aliatilor nostri din teren, care si-au dedicat atat de mult din vietile lor, pentru a vedea acest plan inflorind.

Umanitatea va fi eliberata dupa aceste arestari si noi simtim ca aceasta este cu siguranta un motiv de sarbatoare/sarbatorire/celebrare, si este celebrare ceea ce ne-ar place sa vedem.

Sarbatorirea/Celebrarea va ajuta sa creeze energiile necesare, ce vor permite si altora sa simta ce insemnatate are acest eveniment pentru ei, deoarece multi pot sa fie derutati si chiar inspaimantati de aceste proceduri.

Nu este nimic de care sa va fie teama. Aceste arestari sunt un pas important in calea spre ascensiunea voastra si voi, ca si societate, veti incepe imediat sa culegeti beneficiile succesului lor.

Multe arestari vor avea loc simultan, totusi, unele arestari se vor petrece in zile succesive.

Noi vom face tot ce vom putea pentru a ne asigura ca nu vor fi nici un fel de intreruperi aduse acestor arestari de catre influente externe, cum ar fi unele portiuni ale armatei, care nu s-au aliniat cu planurile noului vostru Pamant.

Ei vor primi de asemenea atentia necesara la momentul potrivit, noi pur si simplu ii vom face sa fie neutralizati, pentru a nu ne putea dejuca oricare dintre aceste proceduri.

Noi avem in gand mereu siguranta voastra ca si maxima prioritate, iar noi nazuim ca nici un rau sa nu se abata vreodata asupra voastra.

Fiti avizati, cabala doreste sa interfereze cu aceste arestari, chiar daca multi dintre oficialii ei de rang au fost de acord sa se predea autoritatilor.

Ea (Cabala, n.t.) va da gres in orice tentativa de a opri sau incetini aceste proceduri, iar noi vom avea grija ca asa se va petrece si vom proteja aliatii nostri Pamanteni si publicul dupa cum ne vor ajuta mai bine abilitatile pe care le avem.

Tineti-va ochii atintiti asupra surselor mass media.

Va deveni in curand clar pentru voi care companii au fost de acord sa prezinte aceste evenimente si care au refuzat sa ia parte la aceasta prezentare a evenimentelor.

Aceasta va va da un indiciu asupra caror companii mass media au fost de acord sa se alinieze cu noul vostru sistem si chiar ar putea sa va dea unele semne despre care vor fi companiile mass media ce vor ajuta in viitoarele anunturi ale dezvaluirii.

In timp, noi vedem toate companiile mass media supunandu-se noii directii, insa pentru moment, putinele care au fost de acord sunt suficiente, iar noi multumim barbatilor si femeilor din aceste companii pentru curajul si daruirea in a ajuta la implementarea noului sistem.

Noile voastre sisteme vor deveni operationale in cateva zile de la inlaturarea acestor obstacole, care au incurcat fiecare tentativa de initiere a programelor necesare implementarii noului vostru sistem.

Acesta este motivul pentru care ei sunt inlaturati din societatea voastra, deoarece noi nu am mai avut nici o alta solutie, intrucat incapatanarea si aroganta lor au fost fara capat.

Acesta este patul pe care si l-au pregatit si acum ei trebuie sa minta, si va trece o buna perioada de timp pana ce multi dintre ei vor atinge restructurarea necesara, pentru a intra din nou liberi in societate.

Noi ne vom asigura de aceasta, deoarece alte suflete trebuie sa fie protejate de aceste inimi intunecate.

Societatea voastra va fi de asemenea protejata de acesti planificatori si intriganti, si va fi libeara sa infloreasca spre inaltimi nemaivazute pana aici pe planeta voastra.

Pentru a atinge acest tel, multe schimbari vor trebui sa fie facute, care vor urmari sa aduca imbunatatiri in toate zonele la care va puteti gandi, iar aceste schimbari vor incepe imediat ce un numar corespunzator al celor intunecati va fi luat in custodie.

Acuzatiile impotriva acestor indivizi vor fi variate, si vor fi multe acuzatii aduse impotriva multora dintre ei.

Aceasta va asigura ca ei nu se vor putea sustrage din calea acestor proceduri si sa reintre astfel in societatea voastra, si inca o data sa creeze haos in sistemele voastre.

Va rugam sa de aduceti sprijinul vostru si sa demonstrati acest suport fata de aceia care nu vor intelege imediat aceste proceduri, si luati-va timpul de a-i informa despre ce este vorba si cum vietile lor se vor imbunatati drastic, acum cand cei care au complotat si planuit impotriva lor de multe decenii au fost inlaturati din pozitiile lor de putere.

Asigurati-i ca totul este bine, si ca de fapt, nu le-a fost mai bine de atat de multi lungi ani si ca societatea voastra va culege acum multe beneficii, care acum va pot fi puse la dispozitie intr-un mod care sa nu va amenite siguranta.

Noi avem o lunga serie de proiecte aliniate, care sunt data sa fie implementate, iar noi stim ca multi dintre voi veti fi chiar multumiti si emotionati de ce vi se pregateste.

Voi veti primi un nou sistem financiar, deoarece vechiul sistem de coruptie isi vede acum ultimele zile, odata cu inlaturarea celor care s-au aflat in spatele mecanismelor sale corupte.

Noul vostru sistem va fi bazat pe egalitate si dreptate, iar fiecare dintre voi se va bucura de o curgere libera a abundentei, care va apartine de drept si care v-a apartinut dintotdeauna.

Barbatii si femeile la a caror luare in custodie veti fi martori in curand, au complotat si au facut cu succes intrigi, care v-au oprit de la a experimenta starea voastra fireasca de abundenta, insa, dupa inlaturarea lor, voi veti primi ceea ce v-a fost negat pentru atat de mult timp.

Noi vom discuta mai departe noul vostru sistem financiar la momentul oportun, insa dati-ne voie sa ne concentram astazi asupra acestor intunecati din societatea voastra.

Fiti alerti si ramaneti vigilenti vis à vis de lansarea acestor arestari, deoarece nu vi se vor mai da semne premergatoare.

Noi va vom spune ca noi, la fel ca si aliatii nostri Pamanteni, ne-am dat semnalele noastre cum ca suntem pregatiti cu totul sa mergem mai departe cu operatiunea si noi nu vedem intarzieri sau oprelisti in misiunea noastra.

Din nou, siguranta voastra are intotdeauna o prioritate maxima pentru noi, iar noi vom fi in garda in permanenta si sa vom proteja dupa cum putem mai bine.

Va rugam sa informati pe cat de multi puteti de natura acestor arestari si ce inseamna ele pentru societatea voastra, pentru a intari astfel impactul lor, deoarece multele proiecte programate sa urmeze depind de modul in care oamenii vor gandi (vor percepe aceste evenimente initiale: arestarile, n.t.).

Noi simtim ca impulsul creat de acest eveniment ca fi suficient pentru noi sa lansam programele urmatoare, si sub circumstantele corespunzatoare, ele vor incepe sa fie initiate imediat de la incheierea acestor arestari initiale.

Multe alte arestari vor urma de asemenea, deoarece tentaculele Illuminati au ajuns departe, insa noi suntem increzatori ca aceste arestari initiale sunt suficiente pentru a elibera calea pentru initierea fazelor urmatoare ale operatiunii in ansamblul ei.

Noi va promitem dragilor ca va fi un spectacol pe cinste si unul pentru care merita sa asteptati.

Noi va vom tine la curent asupra oricaror noi evenimente si alte planuri pentru urmatoarele faze ale operatiunii prin canalele noastre, si in curand noi vom fi capabili sa incepem comunicarea cu voi prin intermediul unora dintre companiile mass media cooperante.

Voi veti fi capabili sa fiti martori la aceste arestari prin anumite surse mass media, iar noi va sugeram sa monitorizati mass media voastra si sa va informati fratii si surorile voastre de care sunt companiile care vor incepe sa prezinte aceste evenimente, deoarece este important sa fiti martori la aceste evenimente cat mai multi cu putinta, deoarece acesta va fi semnalul ultim ca umanitatea este in sfarsit libera de asupritorii ei.

Noi dorim ca voi toti sa stiti ca aceasta zi nu ar fi fost posibila fara eforturile extraordinare ale tuturor agentilor nostri din teren, carora cu respect ne adresam cu termenul de Lucratori intru Lumina, si fara fiecare dintre cei care ati lucrat atat de mult, pentru a elibera aceasta cale spre noua voastra realitate.

Noi va multumim pentru toata munca si dedicarea voastra intensa, menite a aduce schimbarea in lumea aceasta, si va promitem ca veti culege recompensele tuturor eforturilor voastre.

Tineti minte ca pe masura ce parcurgeti zilele care vor urma si evenimentele pe care ele le au pregatite pentru voi, noi dorim ca voi sa ramaneti calmi si echilibrati si sa raspundeti cererii de a va ajuta semenii femiliei voastre umane, in caz ca frica ii va coplesi in fata acestor arestari, care pentru unii pot fi surprinzatoare.

Nu toti vor reactiona in fata acestor stiri ca in fata unor stiri pozitive, deoarece multi vor vedea acestea ca pe un semn rau sau ca o trezire brutala din motaiala lor.

Noi va cerem voua, Lucratorilor nostri intru Lumina, sa faceti ceea ce puteti pentru a-i calma pe ceilalti si sa ii asigurati ca totul este bine, deoarece intr-adevar este.

Planeta voastra se afla acum pe o cale sigura spre ascensiune, iar voi veti fi in curand primiti cu bratele deschise in comunitatea noastra Galactica.

Aceasta este o onoare care vine cu multe responsabilitati, iar noi am dori ca voi sa stiti ce implica acestea.

In primul rand, ca si membrii ai comunitatii Galactice voi nu mai aveti la dispozitie optiunea de a va rezolva neintelegerile prin razboi, dupa cum razboiul nu a fost niciodata o optiune viabila.

Toate neintelegerile voastre vor fi rezolvate intr-un mod democratic, cu o discutie corespunzatoare a punctelor de vedere opuse si cu un vot.

Vor fi barbati si femei care vor supraveghea afacerile voastre, care sunt foarte calificati si abili in a vedea ca toate neintelegerile voastre sunt rezolvate intr-o maniera corespunzatoare si pasnica.

Nu vor exista alte cai permise de a va rezolva neintelegerile dintre voi, daca doriti sa ramaneti membrii ai comunitatii Galactice.

In al doilea rand, toata poluarea din lumea voastra va trebui sa fie purificata, si nici o alta poluare a planetei voastre nu va mai fi tolerata. Noi va vom oferi tehnologia si intruirea necesara pentru a atinge acest tel.

Mai mult, noi trebuie sa insistam ca voi toti sa incepeti sa va tratati unii pe ceilalti cu respectul pe care cu totii il meritati.

Rasismul, bigotismul si ura la orice niveluri nu sunt potrivite pentru lumi care sunt membre ale comunitatii Galactice, deoarece acest tip de comportament poate fi vazut ca un virus sau o plaga si nu poate sa i se permita sa se raspandeasca prin aceasta lume sau oricare alta.

Planetele carora voi va veti alatura intr-o alianta pasnica si cooperanta si-au lepadat pielea lor 3D, si au experimentat incercari si teste similare, la fel ca cele prin care voi ati trecut.

A permite lumilor acestora sa cada inapoi, dupa ce ele au ajuns atat de departe, pentru ca noi am permis lumilor, care continua sa prezinte semne ale comportamentului specific dimensiunilor joase, sa interactioneze cu ele, ar fi o neglijare a sarcinilor noastre ca si echipe de administrare a acestei galaxii.

Noi suntem siguri ca voi intelegeti aceasta, si noi suntem siguri ca voi veti fi de acord ca odata ce lumea voastra se va alatura nivelului de evolutie al societatii Galactice si voi va veti afla in punctul de a nu va dori ca lumi, care pot avea puterea de a distruge tot ceea ce ati cladit, sa interactioneze cu voi.

Va rugam sa intelegeti, noi nu dorim sa va controlam sau sa va fortam in a face orice din ceea ce voi ca si colectiv nu doriti, si voi aveti in permanenta optiunea de a va retrage din comunitatea Galactica si inca o data sa va izolati si sa va aflati in carantina, pana ce din nou veti decide sa va luati un angajament in fata idealurilor si virtutilor inalte.

Noi suntem increzatori ca odata ce incepeti sa experimentati cum este sa faceti parte din comunitatea Galactica, voi veti face eforturi sustinute in a va mentine comunitatile si in a continua sa avansati ca si societate Galactica.

Nu doar ca lumea voastra va primi beneficiile evolutiei, dar de asemenea si voi, deoarece programarea voastra va fi avansata, iar voi va veti bucura de multe noi atribute ale vaselor (trupurilor, n.t.) voastre fizice.

Noi abia asteptam sa va ajutam in a face acest imens pas de la o lume tridimensionala izolata, la o civilizatie galactica din cea de a cincea dimensiune, iar noi suntem onorati sa ni se permita sa va fim ghizii acestei ocazii importante.

Va rugam sa colaborati cu noi, deoarece noi facem tot ceea ce putem pentru a face aceasta o tranzitie cat mai neteda cu putinta, si va rugam sa va amintiti sa aveti grija de fratii si surorile voastre, care au nevoie de ajutorul vostru.

Voi ati ajuns aici impreuna, si impreuna veti merge mai departe in planurile superioare ale acestui univers.

A fost o calatorie foarte lunga pentru multi dintre voi, iar noi va spunem ca cu totii ati trecut prin multe experiente dificile si teste ale vointei si hoatararii voastre.

Acesta este motivul pentru care sunteti voi cei care sunteti aici astazi, deoarece sunteti cei care ati demonstrat ca ati castigat dreptul de a fi aici in aceste momente.

Nu putea sa fie altfel, si voi toti meritati pentru reusitele voastre credit pentru a onora aceasta scena astazi (cu prezenta voastra, n.t.).

Noi va salutam pe voi toti pentru ca ati ales sa fiti aici in aceste vremuri grele, si va spunem ca zbuciumul vostru va fi in sfarsit incheiat pentru totdeauna foarte curand, pe masura ce noi trecem la purificarea lumii voastre.

Ramaneti rabdatori. Noi va asiguram ca voi nu mai aveti mult de asteptat acum.

Urmatoarea faza a operatiunii noastre este pe cale sa inceapa, iar voi veti vedea cu ce am fost atat de ocupati pentru atatea lungi luni si ani.

Telul acestor proceduri este chiar enorm, iar noi suntem siguri ca multi dintre voi veti vedea motivul pentru care niciuna dintre aceste aspecte nu putea sa fie grabita si rabdarea a fost invocata pentru a vedea ca se aduce la realizare deznodamantul dorit.

Aceste multe investigatii si proceduri legale au luat multe mii de ore de munca, si barbatii si femeile din familia voastra umana, care au participat si care au acordat acestor procedeuri atat de mult din timpul, efortul si dedicatia lor, merita multa recunostinta din partea semeneilor lor, iar noi vedem in curand o zi in care voi veti avea oportunitatea de a le face cunoscuta aprecierea si cinstea pe care li le datorati.

Pana atunci, continuati sa faceti tot ceea ce puteti de partea voastra a mingii, pregatind masa pentru aceste multe evenimente interconectate.

Noi vedem toata munca voastra intensa pe care multi dintre voi o faceti si ca multumim pentru eforturile voastre de a aduce la indeplinire aceste schimbari, care vor elibera calea spre noua voastra casa si apartenenta in cadrul comunitatii Galactice.

Beneficiile acestui fapt sunt mari si sunt multe, iar noi suntem increzatori ca voi veti intelege cu claritate ca toata munca voastra intensa a meritat din plin efortul.

Continuati acum cu munca voastra si asteptati-va sa vedeti focuri de artificii in zilele imediat urmatoare.

Noi va asiguram ca voi nu veti fi dezamagiti.

Voi ati castigat tot ceea ce sunteti pe cale sa primiti si aceasta este ziua voastra, iar noi dorim ca voi toti sa va bucurati de ea, intrucat ea este o zi demna de a fi sarbatorita.

Noi suntem Federatia Galactica a Luminii.

Asa cum a fost primit prin Greg Giles
Website: ascensionearth2012.blogspot.com/

Sursa: Inuaki

No comments:

Post a Comment