Friday, March 9, 2012

Arestări: George Bush, Bill Gates, Timothy Geithner

FBI a demarat o operaţiune masivă în care 120 de suspecţi sunt investigaţi pentru tranzacţii ilicite la bursă.

Numărul persoanelor anchetate ar putea face din această investigaţie cea mai mare de acest fel din istoria modernă, scrie presa americană. Guvernul federal a luat în colimator circa 240 de indivizi, printre care brokeri ai fondurilor de "hedging" şi persoane din interiorul unor companii care şi-au comunicat ilegal informaţii interne, în scopul unor tranzacţii bazate pe informaţii privilegiate la bursă ("insider trading").

Circa jumătate dintre aceştia (120) sunt "ţinte", ceea ce înseamnă că oficialii cred că ei au încălcat legile. Restul sunt "subiecţi" în cadrul investigaţiilor, ceea ce înseamnă că anchetatorii cred că aceştia ar putea să fi comis infracţiuni şi i-au abordat sau ar putea să-i abordeze pentru a culege probe. "I-am identificat, iar acum strângem probe pentru trimiterea lor în judecată", a declarat David Chaves, un agent FBI, într-o conferinţă de presă.

Chaves conduce una dintre cele două echipe de anchetatori care realizează aceste investigaţii. Numărul mare de "ţinte" ale anchetei, denumită de agenţii FBI "Perfect Hedge" ("Acoperirea Perfectă"), arată că investigaţia e mai largă şi mai profundă decât se credea şi că ar putea deveni cea mai amplă de acest fel din istoria modernă.

Acest anunţ vine în urma unui şir de trimiteri în judecată şi condamnări pentru tranzacţii ilegale. De la sfârşitul lui 2009, procurorii au acuzat oficial 66 de persoane din cadrul fondurilor de hedging sau al altor tipuri de companii. Dintre acestea, 57 au fost condamnate.

Secretarul american al Trezoreriei Timothy Geithner arestat, interogat şi eliberat; negocierile din Asia continuă!

27 februarie 2012, Benjamin Fulford

Aşa cum a fost prezis, prăbuşirea mafiei financiare satanice se accelerează. Secretarul american al Trezoreriei Timothy Geithner, a fost reţinut pentru interogatoriu de către poliţia din New York, in 24 februarie şi a fost eliberat după ce a dat dovadă de cooperare si a oferit mai multe dovezi în legătură cu criminalii financiari de la nivel înalt , potrivit New York Times şi unor surse din cadrul poliţiei.

"În cele mai multe cazuri e necesar să-i pălmuim pe oameni pentru a-i face să vorbească, dar în cazul său a trebuit să-l pălmuim pentru a-l face să tacă", a glumit unul dintre anchetatori. Geithner a fost eliberat, dar este însoţit în permanenţă de către un supraveghetor înarmat, care se asigură si de faptul că nu va părăsi ţara. Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, de asemenea s-a dovedit a fi foarte vorbaret, spun surse din Europa. Berlusconi a fost si el eliberat.

Între timp, întâlnirile dintre reprezentanţii societăţii Dragonului Alb şi oficialii guvernamentali ai Coreei de Sud, care au avut loc săptămâna trecută la Seul au fost foarte productive.

Dar, înainte de a reveni la negocierile din Asia, va trebui să aflaţi câteva lucruri cu privire la haosul în curs de desfăşurare din Europa şi Statele Unite . În general, ceea ce s-a întâmplat este faptul că zeci de informatori de nivel înalt, au tot venit în ultimele săptămâni cu mărturii detaliate, iar acum acestea sunt colectate si analizate in vederea folosirii lor cat mai eficiente. Vorbind de peştii mari, în afară de Geithner şi de Berlusconi, lista ii include pe unii membri ai familiei Rothschild care au venit cu informaţii absolut uluitoare.

Vestea apocaliptică şi foarte interesantă dată de Rothschilzi este ca regina Victoria a fost de fapt fiica nelegitimă a lui Nathaniel Rothschild. Asta înseamnă că Rothschild a reuşit să plaseze membrii familiei sale în fruntea imperiului britanic, german şi rus in timp ce tocmai punea la cale primul război mondial. Am mai aflat că Hitler a fost, de asemenea, un Rothschild, care a vrut să fie încoronat rege al lumii şi care a contribuit la formarea statului Israel prin "livrarea" către acesta a evreilor din Europa.

Infiltrarea Rothschildzi-lor în cele mai înalte nivele de putere mondială a continuat în perioada de după război. Deci, în imaginea de ansamblu a lucrurilor asistăm la demolarea încercării Rothschildzi-lor de a se incorona ca monarhi ai unui guvern mondial, cu capitala în Ierusalim.

Încercarea oarecum concurentă a lui George Bush Sr. şi fracţiunii sale naziste de a realiza asa-zisa "domnie de 1000 de ani a Reich-ului" este, de asemenea, pe punctul de a se prăbusi. Geithner a spus deja poliţiei că atât el, cât şi Obama lucrează de foarte mult timp pentru Bush. Oamenii Bushi-lor, cum ar fi Geithner şi alţii, nu au voie să părăsească acum Statele Unite.

Numele unora dintre cabaliştii de top, indicati cu precizie de către informatorii de la nivel înalt vor fi prezentate la sfârşitul acestui raport.

Alte semne ale colapsului vechiului regim vin din Grecia, unde grecii au spus în mod clar Uniunii Europene să-si pună ultimul lor plan de salvare în locul în care soarele nu străluceşte niciodată ... :) Si, în conformitate cu surse credibile din cadrul bazelor Europene ale CIA, prim-ministrul ales George Papandreous este de aşteptat să se întoarcă la putere cat mai repede şi să-l înlocuiască pe Lucas Papademos, o marionetă a cabalei oculte.

Surse credibile au afirmat că Italienii sunt, de asemenea, decisi să nu devină parte a unui imperiu german extins şi au început în mod activ pregătirea pentru o întoarcere la Liră, .

Pe de altă parte, cabalistii încă luptă pentru a păstra puterea şi controlul. Cea mai recentă înşelătorie a acestora urma să implice titluri din 1934 în valoare de 6000 miliarde dolari, sustinute cu aurul care a fost confiscat recent în Elveţia. Aceste obligaţiuni au fost legate de finantatorul si "comis-voiajorul" tandemului Bush / Clinton, Mark Rich.

Planul era de a o plasa pe Hillary Clinton la conducerea Bancii Mondiale, pe care urmau să o utilizeze pentru a spăla aceste obligaţiuni şi pentru a da bani guvernului comunist din China. Chinezii, în schimb, ar fi trebuit să inchidă ochii pentru ca escrocheriile consiliului de administraţie al Băncii Centrale Europene şi Rezervei Federale să poată continua.

Cabaliştii au urmărit din nou să-l asasineze pe prim-ministrul Rusiei, Vladimir Putin într-o încercare de a recâştiga controlul asupra Rusiei si de a revigora planul lor nebunesc de a începe al treilea război mondial cu ajutorul ruşilor, ca o incercare disperată de a-si finaliza proiectul de dominaţie a lumii.

Pentagonul a spus deja câinelui cabalist de atac, prim-ministrului Benjamin Netanyahu, că or să doboare toate avioane israeliene care vor incerca să declanşeze un război prin atacarea Iranului.

Reţeaua de ştiri CBS din SUA a fost, de asemenea, ruptă de influenta cabalistă şi a început deja războiul de informaţii cu masina de propagandă cabalistă, cum ar fi CNN şi Fox.

Între timp, în Asia, semnele de armonie şi unitate se înmulţesc. Discuţiile de săptămâna trecută, din Coreea, între unii reprezentanţi ai societăţii dragonului alb şi reprezentanţii Coreei de Sud au ajuns la un acord de principiu, la multe dintre problemele dezbătute. Întâi de toate, sud-coreenii au convenit cu privire la unificarea dintre Coreea de Sud şi de Nord, bazată pe principiile liderului nord-coreean Kim Jong-un, căruia ar urma să i se ofere un post ceremonial (probabil ca "simbol al unităţii") şi un palat. După unificarea Nord-Sud, ar putea începe discuţiile cu privire la integrarea economică şi politică din Asia de Est.

De asemenea Coreea de Sud este de acord cu planul de a înfiinţa o nouă agenţie internaţională de planificare economică, în Japonia, atât timp cât va fi, de asemenea, posibil să se creeze un nou centru important din sectorul financiar privat în apropierea Pusan, Coreea de Sud.

A fost, de asemenea, agreată ideea ca Naţiunile din Asia să continue să sprijine procesul de tranziţie al Pentagonului într-o forţă de menţinere a păcii la nivel mondial in colaborare cu militarii ruşi şi chinezi.

O delegaţie chineză se aşteaptă în curând în Japonia pentru a dezvolta în continuare ideile explorate în Coreea de Sud.

Între timp, în Japonia, Yakuza a înţeles că fondurilor lor în SUA au fost îngheţate de către servitorul lui Bush, David S. Cohen.

Au fost represalii parţiale atunci când conducătorul operativ al Cabalei Ichiro Ozawa a fost arestat pentru evaziune fiscală şi i s-au îngheţat fondurile. Vor fi, de asemenea, confiscate stocurile companiilor japoneze listate şi alte active din Japonia ilegal preluate de cabala. Această confiscare este de aşteptat să afecteze cel puţin 30% din valoarea totală a tuturor acţiunilor listate în Japonia, precum şi un număr considerabil de bunuri imobiliare.

Confiscări similare de active obţinute ilegal de către cabalisti sunt de aşteptat să aibă loc pe toată planeta, în special în Statele Unite ale Americii.

Deşi este încă prematur să dăm un calendar al arestărilor ulterioare, aici este o lista partiala (non-alfabetică) de oameni (mulţi dintre ei au încercat să-si păstreze anonimatul), care vor fi afectati de valul demolator care se apropie :

"Familia celor trei persoane"
Medici şi Borgia
Clubul de la Roma
Larry Summers
Paul Volcker
Wylie Aitken
Vernon Jordan
Amiralul William Crowe
Richard Haas
Felix Warburg
John Jacob Astor
Lordul Pillsbury
Bill Hicks
Kiyohika Nishimura
David Gergen
Lamar Smith
J. Rockefeller
Yotaro Kobayashi
John Snow
Mark Rich
David Cohen
James Cameron (familia sa s-au îmbogăţit din opiu)
John Roberts
Paul Wolfowitz
Frank Carlucci
Peter Hans Kolvenbach (fostul papă negru)
George Bush Senior

Vânătoarea a început, iar arestarea cabaliştilor se desfăşoară în ritm alert

04 martie 2012, Benjamin Fulford

Războiul financiar se desfăşoară în ritm accelerat, cu arestări şi asasinate care pot fi văzute pretutindeni. Surse din cadrul Pentagonului spun că George Bush senior şi Bill Gates au fost arestaţi săptămâna trecută pentru sabotarea noului sistem financiar după ce au fost arătaţi cu degetul de Timothy Geithner.

Sindicatul cabalist al crimei, care activează în cadrul Consiliului Rezervei Federale, se pare că l-ar fi ucis pe Lordul James Blackheath în data de 29 februarie, după ce acesta a denunţat în British House of Lords [parlamentul Britanic - n. AIM] furtul lor de 15 miliarde de dolari . [Vezi nota din finalul articolului]. Societatea Dragonului Alb, între timp, a făcut o mişcare uimitoare, solicitând arestarea imediată pentru interogatoriu a fostului şef al poliţiei din Hong Kong, Peter Stevens.

Stevens este acuzat de contrabandă şi i se atribuie introducerea în Japonia a armei nucleare care a fost folosită pentru atacul nuclear şi tsunami-ul împotriva Japoniei din 3/11, 2011. Stevens se află în prezent la Yacht Club Puerto Galera, în Filipine.

"Familia Gnosticilor Illuminati" şi grupul de hackeri anonimi (Anonymous) au fost de acord, de asemenea, să-şi unească forţele cu Societatea Dragonului Alb, într-un program de atacuri asupra Monsanto şi a altor fortărete cabaliste. Rockefeller, Krugers, Openheimers, Mellons, Warburg, Rothschild, Bushii, Morganii şi alte familii Cabaliste vor fi sistematic vânati şi hărţuiţi, dacă nu se vor preda în luna martie.

Între timp, Familia Regală a Societăţii Dragonului a oferit acestui scriitor (Fulford se referă la el) mai multe informaţii despre războiul financiar în curs de desfăşurare. Familia Dragonului a furnizat o copie a unui document (pe care o vom publica pe site-ul nostru gratuit în această săptămână), care a fost oferit şi băncilor centrale din întreaga lume, cu un an în urmă.

Potrivit acestui document, un număr de 69 de ţări dintre cele mai importante, împreună cu 225 de alte grupuri suverane, au semnat şi au fost de acord cu aderarea lor la un sistem financiar nou. În conformitate cu o sursă a Familiei Dragonului, printre susţinătorii principali ai acestui sistem regăsim forţele militare ale Rusiei, Chinei şi SUA.

Cele mai vechi familii regale ale lumii au fost de acord să finanţeze acest nou sistem financiar cu 15 miliarde dolari susţinuti de aur, bijuterii şi comori deţinute de familiile regale. Acestea sunt aceleaşi familii care au finanţat iniţial sistemul Bretton Woods, deturnat ulterior, în anii post-război, de către familiile care deţin Consiliul Federal Reserve. Noul sistem va elimina toate proprietatea privată a băncilor centrale, precum şi bunurile care există "în afara cărţilor" de contabilitate.

În plus, Familia Dragonului a fost de acord să ofere naţiunilor o finanţare pentru a-şi şterge datoriile, pentru a se angaja în noi infrastructuri, precum şi pentru a face cheltuieli noi, care să vizeze o aşa-numită "dezvoltare armonioasă". Finanţarea urmeaza a fi verificată de către reprezentanţii celor 10 religii majore ale lumii, al căror sediu central se afla la Roma. Acesta poate fi verificat prin intermediul "D.T.C.-ul" băncilor curate din zona Euro...

Opoziţia faţă de acest sistem este condusa de către Consiliul Rezervei Federale şi de către familiile bancare şi "locotenenţii" aserviţi lor : Bilderberg, CFR, Comisia Trilaterala. Aceştia susţin în continuare emiterea discreţionară [după bunul lor plac - n. AIM] de dolari , care sunt acceptaţi în interiorul SUA, precum şi in Germania, Marea Britanie, Italia, Franţa şi Elveţia.

Restul lumii (şi o mare parte a unităţilor bancare elveţiene), refuză să mai accepte aceşti dolari, cu toate că sunt în mod constant asaltaţi de către cabalişti, care urmăresc să-şi spele banii lor creaţi din nimic. De asemenea, există şi o listă completă de politicieni şi mulţi agenţi ai puterii mituiţi şi şantajaţi, din întreaga lume, pe care această grupare ocultă malefică încă se mai bazează.

Cabaliştii au încercat, de asemenea, să omoare sau să îngheţe activele susţinătorilor noului sistem. În ciuda acestui fapt, un număr tot mai mare de bănci au sfidat familiile bancare şi "au trecut linia frontului", în sprijinul noului sistem. Cereţi-i unei bănci să vă spună dacă se conformează condiţiilor Basel 3 şi veţi putea afla astfel cu foarte mare uşurinţă de care parte a fileului joacă.

Reprezentantul Familiei Dragonului a spus, de asemenea, că ar putea fi foarte uşor soluţionate într-o instanţă de drept controversele care au existat cu privire la comorile regale tradiţionale. Ei susţin că piedicile de până acum au fost o fraudă înfiinţată de familii bancare. Şi mai adaugă faptul că Eddie Soekarno a fost titularul legal al "unor" bunuri ale Familiei Dragonului.

Lupta pentru controlul sistemului financiar a luat o întorsătură decisivă săptămâna trecuta, cand Bill Gates a fost arestat fiind acuzat de sabotarea noului sistem financiar. Potrivit unor surse din cadrul Pentagonului, George Bush Senior este una dintre persoanele care au furnizat mărturii cu privire la Bill Gates.

Societatea Regală a Familiei Dragonului a dat de înţeles că sprijină planul Fundaţiei Dragon Alb pentru înfiinţarea unei agenţii "meritocratice" de planificare economică personală, care va urma să lucreze în armonie cu planurile lor.

Grupul gnostic anti-cabalist a insistat pe crearea unei astfel de agenţii, spunând că aceasta este o condiţie esenţială pentru a evita transformarea în haos a demonstraţiilor majore în masă planificate în Europa şi Statele Unite începand cu luna aprilie.

Grupul de hackeri "Anonymous" a promis, de asemenea, să atace sistematic toate societăţile Cabaliste legate de mass-media, atât persoane fizice cât şi diferite centre de putere, într-o campanie de presiune care va deveni din ce în ce mai intensă, odata cu trecerea timpului.

În Japonia, de asemenea, pregătirile pentru o lovitură de stat împotriva tuturor politicienilor, bancherilor şi trusturilor mass-media aservite Cabalei oculte malefice sunt aproape complete. Aceşti oameni cunosc deja faptul că zilele lor de la putere s-au încheiat.

O delegaţie din China a ajuns în Japonia în această săptămână pentru a discuta despre trecerea la un nou regim în Japonia şi peninsula coreeană. Se va discuta, de asemenea, retehnologizarea instituţiilor internaţionale, precum ONU, BIS, Banca Mondială, Curtea Mondială şi FMI.

Notă de la Benjamin Fulford: Actualizări pe marginea veştii cu privire la "moartea" Lordului James Blackheath: actuala analiză geopolitică afirmă că Domnul James Blackheath a fost ucis de cabala ocultă malefică, iar sursa acestor informaţii a fost un membru al familiei Rothschild... Wikipedia a declarat, de asemenea, pe pagina dedicată Lordului Blackheath că el a murit pe 29 februarie. Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Camerei Lorzilor din Marea Britanie a spus că "Din cate ştim noi, el este viu şi se simte bine".

Sursa: benjaminfulford.net

8 martie, UPDATE: Operaţiunea "Aurul înapoi!". Parlamentari elveţieni cer revenirea în ţară a aurului elveţian depozitat peste Atlantic în buncărele Rezervei Federale Americane (FED) de la New York

Patru membri ai Parlamentului Elveţian au declanşat miercuri "Gold Initiative" prin intermediul căreia vor să re-aducă fizic în ţară aurul depozitat la circa 80 de metri adâncime pe strada Liberty 33, sub sediul FED de la New York. Potrivit iniţiativei parlamentarilor, Banca Centrală Elveţiană nu va avea voie să vândă din rezervele sale de aur, iar cel puţin 20 % din activele sale să fie deţinute în aur.

În ultima perioadă, nu doar Elveţia manifestă îngrijorări cu privire la cantitatea de aur deţinută în SUA, ci şi Germania, ale cărei rezerve de aur sunt plasate în străinatate în proporţie de 60 %, cea mai mare cantitate fiind depozitată la FED. Biroul Federal German de Audit a criticat Bundesbank (Banca Centrală a Germaniei) pentru modul insuficient de riguros în care îşi controlează rezerva de aur, estimată la 3.396,3 tone. Îngrijorările vin pe fondul crizei din zona euro care ar putea duce la colapsul monedei unice, caz în care rezervele de lingouri de aur ar fi foarte necesare.

Acţiunea Elveţiei şi Germaniei vine la scurtă vreme după ce Hugo Chavez a decis repatrierea tuturor rezervelor de aur pentru a putea face faţă unei eventuale crize sistemice viitoare.

"Într-o mişcare, fără îndoială, iresponsabilă, Federal Reserve, şi Uniunea Europeana (prin Banca Centrală Europeană - BCE) sunt pe cale de a devaloriza monedele naţionale, prin tipărirea unor cantităţi uriaşe de dolari şi euro. Aceste acţiuni afectează puternic Banca Naţională a Elveţiei, existând riscul ca şi francul elveţian să intre într-un proces de devalorizare. Până acum 10 ani, rezervele de aur ale Băncii Naţionale a Elveţiei au fost considerate ca fiind "proprietatea poporului elveţian", şi nu puteau fi vândute. În ultimul deceniu, Banca Naţională a Elveţiei a schimbat această politică şi a vândut mai mult de 50 la sută din rezervele sale de aur pentru a cumpăra valute străine", afirmă parlamentarii elveţieni.

Toate aceste acţiuni sunt semne că FED şi BCE (Banca Centrală Europeană) se dizentegrează pas cu pas, aşa cum ne-a anunţat Benjamin Fulford încă de la începutul lui 2012.

Sursa: AIM

6 comments:

  1. Daniel, e o lume paralela; SF curat...

    Din cate stiu, "Cabala" este o miscare spirituala, de stanga; un comunism spiritual care spune ca oamenii pot trai in pace si bunastare pe Pamant...

    Sau e beletristica!?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cabala la care face referire articolul este Oculta mondiala care conduce lumea din spatele tuturor guvernelor de sute de ani si care s-a infiltrat in toate posturile de conducere din media corporatii si tot ce poate asigura manipularea maselor.

      Delete
  2. Sa inteleg din acest articol ca Mugur Isarica este pe topogan. deoarece face parte din Clubul de la Roma si mai avem di noi destule poame stricate!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Avem si noi Cabala noastra "scolita" la cele mai importante centre ale Ocultei mondiale, de aceea de la revolutie incoace am fost condusi de aceleasi persoane, in permanenta, care nu au facut decat sa se schimbe intre ele, in fapt sunt aceiasi umili servitori ai unui singur stapan.
      Pentru mai multe amanunte legate de Mugur Isarescu si chiar de fiul lui cititi si articolul "Secretele sistemului: BNR şi "faraonul" Mugur Isărescu" pe care-l gasiti tot pe AIM: http://active.info.ms/?a=articles&p=487

      Delete
  3. Subscriu la comentariul lui vasile r., zau chiar rad prosteste ,mi se pare a fi chiar literatura, auzi tu de acolo, iar eu de sute si mii de ori nu stiam cum sa fac rost de bani de paine. curat murdar!

    ReplyDelete
  4. Eu ma intreb sincer : Voi chiar credeti aceste povesti? sint un fel de "Scufita Rosie"

    ReplyDelete