Sunday, April 1, 2012

Mesaj din partea COMANDAMENTULI ASHTAR transmis prin Greg Giles


Am dori sa revizuim acum un pic istoria umanitatii, de fapt acesta este motivul prezentei noastre aici. Au existat evenimente in trecutul planetei care-au constat in distrugerea unui intreg continent, milioane de oameni pierzandu-si viata in aceasta catastrofa. Intentia noastra este de a reda aceste evenimente, doar ca de aceasta data ne dorim sa aiba un alt rezultat. Pentru asta suntem acum prezenti aici in lumea voastra si pe masura ce inaintam, va vor fi revelate tot mai multe din intentiile noastre. Cu cat va vom impartasi mai multe informatii, veti intelege de fapt si motivul pentru care voi va aflati aici, acum.

Multe vieti s-au pierdut atunci cand planeta voastra a experimentat activitati seismice majore, iar oceanele voastre au devenit munti de apa pravalindu-se peste uscat. Ce ne propunem este sa plegatim planeta si oamenii pentru evenimentele care vor veni si in consecinta sa salvam cat mai multe vieti. Avem un plan de pus in aplicare si tehnologie avansata, mult superioara celei pe care o detineti aici pe Pamant, pe care dorim sa v-o impartasim pentru a va pregati mai bine in ce priveste evenimentele seismice care vor veni si care vor avea ca si consecinta ridicarea nivelului marilor si oceanelor.

Nu exista nici un motiv de panica sau frica. Cel mai bine ar fi sa ramaneti echilibrati, calmi si curajosi, pentru ca impreuna vom lucra in vederea pregatirii lumii voastre ca sa poata face fata acestor evenimente in eventualitatea in care se vor pune in miscare. In timp, va vom pune la curent cu planurile noastre de salvare si vom da fiecaruia posibilitatea de a se pregati pentru a face fata acestor evenimente seismice. Tuturor li se va da oportunitatea de a se muta in locuri prevazute ca fiind zone de siguranta maxima. Acestea se vor gasi pe toata planeta si vor fi accesibile prin tehnologiile pe care vi le vom prezenta la momentul oportun. Odata ajunsi acolo veti fi feriti de procesul catastrofal de restructurare a pamantului pentru a-si incepe calatoria in dimensiunea a 5-a.

Cand aceste evenimente vor atinge punctual culminant, iar planeta isi va eleva frecventa, veti fi liberi sa va intoarceti din aceste zone sigure pentru a va bucura de Noul Pamant. Se vor face multe anunturi si veti avea destul timp pentru a va deplasa spre aceste Zone Sigure, unde veti avea tot confortul necesar pe care-l vom pune la dispozitie prin tehnologiile de care dispunem si pe care dorim sa vi le impartasim. Aceste zone vor fi adevarate oaze de siguranta pentru voi si familiile voastre si nimic rau nu vi se va intampla daca veti ramane acolo pe timpul evenimentelor. Am lucrat mult in planificarea acestui eveniment si din nou dorim ca voi sa intelegem ca nu aveti motive de teama si mai ales nu dorim sa creem panica. Simtim doar ca a venit momentul ca voi sa intelegeti ce va va aduce anul 2012 si de ce ne aflam aici, acum.

Voi, cei care ne asistati la sol, veti avea rolul de a va ajuta semenii sa-si pastreze calmul. Acesta este unul dintre cele mai importante motive pentru care v-ati incarnat acum pe Pamant. Fiind ceea ce sunteti, veti avea capacitatea de a ramane calmi, si ne dorim sa va manifestati ca adevarati Indicatori de Cale pentru a va indruma semenii si pentru a le demonstra ca nu exista nici un motiv de panica sau frica in ce priveste aceste evenimente. Acestea sunt necesare din diferite motive majore si va vor fi revelate. N-aveti de ales in ce le priveste, singura voastra posibilitate de a alege este daca vreti sa le supravietuiti sau nu, iar noi suntem aici pentru a va oferi una din cele doua alegeri. Va oferim posibilitatea de a triumfa, trecand peste aceste evenimente, reusind acest lucru doar prin dorinta unanima de a trece de frica, de panica si reusind cu mult curaj sa pasim in necunoscut stiind ca de cealalta parte a “valului” ne asteapta o lume mirifica si un nou inceput pe care atat de multi dintre voi inteleg ca este necesar pentru inflorirea civilizatiei voastre.

Dorim sa intelegeti ca astfel de evenimente au loc din timp in timp in Univers datorita unor factori specifici. Factorul care reprezinta cauza acestor evenimente ulterioare pe Pamant, este distrugerea la care a fost supusa planeta in numele profitului si al lacomiei. Ea a fost prejudiciata in asa masura incat doar spargerea cutiei tridimensionale si renasterea din propria cenusa intr-o dimensiune superioara o mai poate salva. Aceasta se va intampla in acest an 2012, si va recomandam sa aveti pregatite planurile de relocare inaintea inceperii activitatilor seismice, care vor cauza distrugeri masive si diluviuni.

Privind pe calendarul nostru, ne-am dori sa pregatiti aceste planuri pentru aceasta toamna, cand veti fi mutati in Zonele Sigure. Avand acest ragaz de timp, vom avea posibilitatea de a ne cunoaste si a capata incredere unii in ceilalti, inainte de procesul propriu-zis, facand anunturi in acest sens prin media generala in momentul in care aceasta se va elibera de influienta malefica a celor din Cabala. Aceste anunturi si explicatii despre evenimentele geofizice ulterioare vor fi insistent repetate pentru a ne asigura ca le-ati receptionat cat mai multi dintre voi.

Pentru acum, va rugam cei care intelegeti ce spunem, sa raspanditi aceste informatii familiei, prietenilor, tuturor celor care vor sa afle ce le rezerva viitorul. Ne dorim sa faceti acest lucru fara a crea panica ori frica. Prevedem ca vor fi si multi care nu vor accepta ajutorul nostru de a trece prin aceste evenimente, si va trebui sa le respectam liberul arbitru. Nu vom forta pe absolut nimeni sa se mute in zonele de siguranta, putem doar sa va oferim asistenta, sfatul, expertiza si ajutorul nostru. Asta-i tot ce va putem pune la dispozitie si e singura data cand o vom face.

Vor exista unii oameni care vor vedea in aceste evenimente si planuri de relocare un fel de pacaleala sau inselaciune. Vor exista multe dezbateri intre voi, daca sa ne credeti sau nu, iar noi va spunem sa aveti incredere in propria voastra intuitie si sa credeti doar in ce va va spune aceasta. Daca intuitia voastra va va indruma spre Zonele Sigure sau vor spune ca este o inselaciune, noi vom respecta decizia voastra.

Acestea vor fi timpuri foarte dificile pentru voi, dorim sa spunem foarte clar acest lucru, dar dorim si sa va transmitem ca noi o vedem ca pe o oportunitate minunata de a vedea oamenii unindu-se si ajutandu-se pentru a trece cu brio peste aceste evenimente aparent negative. Ce va asteapta dincolo va fi un inceput glorios, si veti avea posibilitatea de a face acest lucru impreuna. Mai dorim sa spunem ca vedem aceste evenimente ca Momentul de maxima stralucire si-avem incredere ca veti triumfa peste orice provocare se va ivi in cale. Ati trecut prin atatea incercari in decursul multelor voastre incarnari si vedem in aceste evenimente ultima voastra provocare in calea obtinerii darurilor divine care va asteapta.
Ne aflam aici pentru a va asista, iar impreuna fiind, nimic nu ne va sta in cale.

Frica este acum cel mai mare obstacol din calea voastra, si e singurul care sta intre voi si lumea noua. V-am impartasit doar viziunea noastra in ce priveste efectele fricii asupra oamenilor in perioada care va urma, acesta fiind cea mai mare provocare cu care va veti intalni. Datoria voastra este sa treceti peste aceasta frica si sa-i ajutati si pe cei din jur sa faca acelasi lucru. Multi dintre voi ati fost antrenati in acest sens in vietile anterioare pentru a va aduce aportul acum si veti fi chemati sa va oferiti serviciile fratilor si surorilor voastre care au nevoie de cunoasterea voastra. Va cerem sa fiti acolo pentru cei din jurul vostru si mai ales sa fiti un pilon de rezistenta si calm pentru acestia.

Vom incepe anunturile in zilele urmatoare si este acum, la inceputul acestor anunturi, cand frica va fi cea mai mare provocare pentru multi dintre voi. Vedem prin aceste evenimente si cum vom reusi sa le supravietuim, ca o lumina stralucitoare care va va arata calea. Aceasta va fi consemnata pentru eternitate in cartile voastre de istorie, pentru multe ere de-acum inainte, si inaintasii vostri vor afla despre cei care impreuna au reusit acest miracol. Aceasta va fi provestea creatiei Lumii Noi si fiecare dintre voi va avea un rol précis in aceasta saga.

No comments:

Post a Comment