Sunday, August 5, 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (25a)

[continuare din partea a cincizecisinoua]

În prezent ne aflăm chiar în mijlocul "vortexului" de evenimente care angrenează în spirala sa marile transformări planetare, inerente ascensiunii omenirii pe un nivel superior de vibraţie a conştiinţei.

Pentru mulţi, evenimentele care vor avea loc par înfricoşătoare, dar în realitate ele sunt manifestarea unei necesităţi cosmice ce se află în deplin acord cu legile divine creatoare. Planeta noastră trece practic de la existenţa în planul fizic (3D) la existenţa energetic-subtilă a unei dimensiuni mult superioare (4D), pentru ca mai apoi să ascensioneze în planul "luminos" al manifestării (5D).

Aceasta înseamnă evoluţie, transformare, translaţie de la o formă de manifestare grosieră la altă formă de manifestare, care este mult mai subtilă şi elevată decât realitatea fizică. Prin urmare, toate formele de viaţă de la suprafaţă şi din interiorul planetei vor trebuie să se "ajusteze" la această nouă stare existenţială, dacă ele doresc să rămână în continuare pe Pământ.

Nu toate sufletele sunt de acord cu această experienţă, deoarece evoluţia este diferită pentru fiecare fiinţă în parte. Astfel, unele suflete sunt mai "tinere" în manifestare şi au nevoie să experimenteze un timp mai îndelungat posibilităţile oferite de planul fizic; altele, însă, sunt suflete "bătrâne", care au strâns deja un bagaj consistent de experienţe şi învăţături, considerând că este timpul pentru a trece pe o treaptă superioară a manifestării. Toate acestea se petrec într-un deplin acord cu cele mai profunde nivele ale conştiinţei noastre, care sunt direct conectate la Sursa Supremă, adică la Dumnezeu Tatăl.

Problema este că de multe ori se ajunge la un dezacord între ceea ce vrea sufletul - care reprezintă forma de manifestare subtilă a realităţii esenţiale divine în manifestare pentru fiecare fiinţă în parte, modulată după propriile ei experienţe în planurile Creaţiei - şi ceea ce vrea mintea, adică egoul.

Fiind o expresie energetică mult mai apropiată de conştiinţa Sinelui, sufletul urmează neabătut calea evoluţiei, fiind ghidat de perfecţiunea divină a acestuia. El va sugera felurite căi şi mijloace pentru fiinţa încarnată, care sunt cele mai potrivite pentru evoluţia ei personală, însă datorită manifestării voinţei şi acţiunii egotice, de multe ori oamenii nu sunt conştienţi de "vocea lor interioară", care este "vocea inimii", adică vocea sufletului.

Astfel, apar discrepanţe între ceea ce fiinţa limitată consideră că trebuie să facă şi ceea ce este în realitate corect, armonios şi potrivit pentru ea să realizeze. Aceste "nepotriviri" dau naştere la mari tensiuni interioare, dar întotdeauna "vocea sufletului" este cea care orientează fiinţa pe calea ce i se potriveşte cel mai bine. A şti să ne ascultăm "vocea inimii" face parte din abilităţile unei fiinţe evoluate, care a învăţat că intuiţia şi discernământul spiritual sunt cu mult superioare inteligenţei şi acţiunii egotice.

Dacă privim cu luciditate motivele pentru care unii luptă cu disperare să nu evolueze, în schimbul unor "achiziţii" ridicole - cum ar fi banii, luxul, faima sau puterea -, ajungem la concluzia că toate aceste iluzii sunt pur şi simplu delirante; nu numai că ele atrag un întreg cortegiu de suferinţe şi de limitări, cum ar fi bolile grele, accidentele sau deziluziile crâncene, dar în plus ele generează noi lanţuri de legături karmice negative, care vor trebui compensate mai târziu într-un fel sau altul.

Odată cu ascensiunea în dimensiunile 4D şi 5D, toate aceste elemente care sunt comune planului fizic (3D) ne vor apărea ca fiind de-a dreptul nebuneşti şi o anumită perioadă de timp chiar vom medita adânc la "delirul" de care fiinţa noastră a fost cuprinsă, agăţându-se cu disperare de farsele existenţei în 3D. Vom resimţi atunci un sentiment profund de iubire şi de compasiune pentru cei încă netreziţi, deoarece vom şti deja din experienţă proprie ce înseamnă această "nebunie" a înglodării în jungla fizică.

Mulţi se întreabă: "Dacă Pământul va ascensiona în 4D şi apoi în 5D, oare aceasta înseamnă că planeta din dimensiunea fizică (3D) va dispărea? Va continua ea să existe în sistemul nostru solar, aşa cum îl cunoaştem acum?" Răspunsul este că translaţia planetei şi cea a unei părţi a omenirii la o dimensiune superioară de vibraţie a conştiinţei va da senzaţia că Pământul găzduieşte trei realităţi diferite, dar de fapt se poate vorbi despre existenţa a trei Pământuri paralele, care există simultan în dimensiunile 3D, 4D şi 5D.

Deja ne confruntăm cu o fază a acestor transformări în care cele trei dimensiuni se "intersectează" tot mai des, generând fenomene de neînţeles pentru majoritatea oamenilor. Astfel, au fost raportate în unele zone ale globului apariţii stranii pentru scurte perioade de timp, cum ar fi: doi sori identici pe cer, scene şi peisaje din alte epoci pe firmamentul cerului sau chiar stranii suprapuneri în anumite zone de la suprafaţa Pământului (în păduri, pe câmpuri sau în unele cazuri chiar în localităţi).

Cel mai adesea însa au fost semnalate incredibile sincronicităţi semnificative, care la o analiză atentă anulează până ţi cele mai sceptice ţi înverţunate atitudini din partea celor ignoranţi. Uşurinţa cu care multe dintre dorinţele benefice ale acelor persoane se împlinesc în prezent, energia mult amplificată ce le străbate întreaga fiinţă, modificările evidente în ceea ce priveşte dieta şi somnul lor, capacitatea mult mărită de efort intelectual şi multe altele sunt tot atâtea semne care indică o apropiere semnificativă de dimensiunea 4D şi chiar o anumită pătrundere sau cel puţin tangenţă cu aceasta în unele momente.

Pentru alţii, elementele de convergenţă cu dimensiunile superioare sunt chiar mai evidente, având directă legătură cu anumite semne distinctive ale modificării ADN-ului (senzaţii nefireşti în anumite zone ale trupului - în special la încheieturi sau la extremităţi -, furnicături intense fără o cauză aparentă în toate zonele corpului, amorţeală inexplicabilă a feţei, a capului, ori a spatelui, înţepături şi dureri de scurtă durată ale organelor principale, alternanţa perioadelor în care se resimte o capacitate energetică extraordinară (cum ar fi lipsa nevoii de somn chiar şi pentru două-trei zile succesive) cu stări de inexplicabilă oboseală ce solicită odihnă profundă etc.).

Toate acestea pot indica, atunci când sunt interpretate în mod corect şi observate cu atenţie, rezonanţa conştiinţei şi a structurilor fiinţei cu realitatea dimensiunii a cincea (5D). Totodată, ele se datorează şi tendinţei trupului de a echilibra apăsarea exercitată de tensiunea şi energiile negative care actualmente există pe planeta noastră, cu frecvenţa foarte elevată a fluxurilor de energie cosmică ce vor conduce la asa-zisul "salt cuantic" în etape al fiinţei umane, începând de la momentul de hiatus de pe 21 decembrie 2012. În mod ciudat, aceasta implică deseori oscilaţii între stările de sănătate şi de boală, în conformitate cu perioadele de "negativitate" mai intensă sau mai puţin intensă care se manifestă atunci pe Pământ.

Pe măsură ce vibraţia generală a fiinţei creşte, tendinţa este aceea de a se renunţa gradat la hrana care este densă şi impură, ori complicată; atunci alimentaţia va fi orientată cu precădere spre dieta vegetariană bazată doar pe fructe şi legume, în care alimentele nu sunt gătite absolut deloc (prin urmare, ele nu sunt procesate la foc, nu sunt fierte şi nici prăjite), ci sunt preparate mai mult sub formă de salate. De asemenea, un indiciu evident al transformărilor ireversibile pe care ADN-ul fiinţei le înregistrează în această perioadă - în sensul extinderii paletei de rezonanţe cu energiile din Macrocosmos - este acela că organismul are nevoie de hrană din ce în ce mai puţină; cu alte cuvinte, cantitatea zilnică de hrană care este necesară susţinerii activităţii devine foarte mică, fără ca trupul să slăbească sau greutatea corporală să se micşoreze.

Aceasta este verificarea ce arată că procesul este unul natural şi nu unul egotic, impus forţat de ideile sau de dorinţa egotică a fiinţei. În general vorbind, trupul reacţionează lent, deoarece organismul nu agreează modificările bruşte în regimul de viaţă (dietă, program, activitate etc.).

Gradat, fiinţa va trece printr-o serie de etape succesive ale alimentaţiei ei, pornind de la cea grosieră, bazată pe carne şi procesare masivă, trecând prin cea lacto-vegetariană, ajungând la cea predominant bazată pe sucuri şi pulberi din plante şi minerale, pentru ca mai apoi ea să renunţe chiar şi la acestea, hrănindu-se doar cu apă; faza ulterioară este cea în care fiinţa nu mai simte nevoia să bea nici măcar apă, ci se hrăneşte doar cu energia vitală preluată din aer, prin procesul respiraţiei, fără să mai consume absolut deloc hrană solidă sau lichidă.

Ultima fază constă în captarea pură a energiei vitale foarte elevate, direct la nivelul centrilor subtili de forţă (chakra) ai structurii subtile, fără a mai fi nevoie nici măcar de procesul respiraţiei.

Elementul principal care ne oferă certitudine asupra semnificaţiei unor astfel de manifestări ce au mai ales o natură energetică este că negativitatea care până atunci bloca aproape orice tentativă de progres spiritual a dispărut aproape cu desăvârşire. De pildă, fiinţa nu trebuie să mai depună eforturi atât de mari pentru a se simţi bine; ea deja există atunci într-o stare elevată şi a transcens în mare parte unele dintre atitudinile şi tendinţele grosiere, ce sunt specifice planului fizic.

Un element distinctiv este faptul că atunci dispare "modelul identificării cu emoţiile şi sentimentele pe care le avem", adică dispare una dintre cele mai mari surse de suferinţă pentru omul ignorant, a cărui conştiinţă vibrează în mod preponderent la nivelul limitat al planului fizic. Datorită energiei grosiere a structurii lor fizice, în care energia luminoasă a dimensiunilor superioare nu a pătruns încă în mod semnificativ, oamenii se simt în continuare oprimaţi, trişti, nedreptăţiţi şi se consumă aproape pentru orice trăire negativă pe care o resimt.

Chiar dacă unii fac anumite eforturi pentru a se controla şi a îndepărta aceste influenţe negative şi obiceiuri mentale păguboase, cu toate acestea ei revin destul de repede în matca obişnuinţelor de până atunci, pentru că nu există suficientă energie elevată pentru a susţine demersul unor gânduri pure şi a unor vibraţii înalte în structura lor subtilă. Ei reprezintă acea categorie de oameni care vor rămâne mai departe, un anumit timp, pe Pământul grosier din 3D, suferind şi fiind nevoiţi să se confrunte în continuare cu multe vicisitudini şi cu evenimente din ce în ce mai dure ale vieţii de la suprafaţa planetei.

Pe de altă parte, cei care reuşesc să ascensioneze la nivelul 4D trăiesc din ce în ce mai mult stări de linişte, de seninătate, de bucurie şi chiar de extaz lăuntric, fiind preocupaţi de aspectele vieţii spirituale, manifestând iubire, înţelegere şi compasiune, dar mai ales înţelegând de pe o bază mult mai profundă noua lor condiţie existenţială.

Chiar dacă uneori ei mai resimt influenţe ale unor sentimente mai puţin armonioase, diferenţa faţă de situaţiile asemănătoare din 3D constă în faptul că atunci ei nu se mai identifică cu aceste emoţii şi sentimente, reuşind adeseori să se detaşeze de ele într-un timp foarte scurt.

La un nivel superior se află însă cei care ascensionează chiar în dimensiunea 5D, deoarece aceştia nu doar că au transcens în totalitate aspectele grosiere ale planului fizic, dar chiar interacţionează cu lumile nevăzute ale spiritelor naturii, resimţind de asemenea transformări profunde în propriul lor trup.

Ei devin astfel destul de repede capabili să "simtă" conştiinţa unor fenomene naturale (cum ar fi fulgerele, vântul, ori furtunile), să empatizeze cu sufletul pădurilor, să vadă şi să comunice cu spiritele elementale care se îngrijesc de bunul mers al vieţii în natură. Atunci ei realizează toate acestea cu o uşurinţă din ce în ce mai mare, deoarece conştiinţa le permite să perceapă un anumit "fragment" din misterul nerostit al unităţii divine în manifestare.

Cei din 4D nu pot însă să vadă şi nici să trăiască aceste minuni ale Creaţiei, pentru că frecvenţa de vibraţie a conştiinţei lor - chiar dacă atunci ea este incomparabil mai mare decât cea din planul 3D -, nu este totuşi suficient de elevată pentru a percepe acele realităţi ale manifestării, aşa cum sunt capabili să o facă cei care au ascensionat deja la nivelul 5D.

Totuşi, aceştia vor putea interacţiona cu oamenii din 4D, devenind într-un fel învăţătorii lor spirituali, cei care îi vor ghida mai departe pe drumul evoluţiei şi al ascensiunii către 5D.

La început, această ipostază se va integra normal în activitatea cotidiană a noilor comunităţi spirituale ce se vor forma în anumite zone ale planetei după momentul ascensiunii, însă odată cu trecerea timpului fiinţele al căror nivel de vibraţie a conştiinţei corespunde frecvenţei dimensiunii 5D vor începe să radieze tot mai puternic lumină subtilă şi curând după aceea ele vor începe chiar să strălucească.

Capacităţile energetice şi spirituale ale fiinţei lor le va permite atunci să nu mai fie influenţate de condiţiile mediului în care trăiesc, ori de cele naturale; în cele din urmă, ele nu vor mai fi dependente absolut deloc de hrană ori de adăpost.

Chiar dacă acele fiinţe vor continua pentru o anumită perioadă de timp să facă parte din comunităţile spirituale care se vor dezvolta gradat prin efortul şi munca pline de dăruire şi entuziasm ale celor care au ascensionat la nivelul 4D al conştiinţei, totuşi legătura cu lumea acestora se va diminua din ce în ce mai mult pentru cei din 5D. La un moment din viitor, atunci când evoluţia lor a atins un anumit prag, ei vor deveni invizibili pentru cei din 4D, deoarece vibraţia lor aurică va fi atunci prea înaltă pentru domeniul de percepţie al fiinţelor umane din 4D.

După ascensiunea în 4D, oamenii vor începe să convieţuiască în grupuri relativ mici, la care se vor alătura în timp tot mai mulţi, formând astfel aşa-numitele comunităţi spirituale care vor hotărî să construiască un Nou Pământ, aşa după cum ne transmit profeţiile din vechime.

Totuşi, nu toate comunităţile de acest fel - care se vor forma în diferite zone ale planetei - vor beneficia de aceleaşi condiţii pentru a se dezvolta şi progresa; o parte dintre acestea vor demara felurite proiecte cu mijloacele rudimentare pe care le vor avea la dispoziţie într-o primă fază, în timp ce alte comunităţi vor avea avantajul unor tehnologii avansate şi a experţilor, ori chiar vor fi asistate în dezvoltarea lor de către civilizaţiile extraterestre benefice, care în plus le vor furniza şi logistica necesară pentru aceasta. Mai apoi, pe măsură ce lucrurile vor evolua, toate aceste comunităţi spirituale minunate vor comunica între ele ţi vor face diferite schimburi de produse, de tehnologie, de învăţături.

În paralel, fiinţele din 3D care nu au reuşit să realizeze ascensiunea sau care au refuzat această oportunitate în mod conştient, alegând mai departe experienţa fizică, vor începe cel mai probabil să se confrunte cu dificultăţi tot mai mari, generate de convulsiile accentuate ale planetei care sunt expresia manifestată a unor necesităţi karmice şi a anumitor influxuri energetice foarte puternice de energie cosmica, care atunci vor interacţiona în forţă cu planeta noastră.

Uimitor va fi însă faptul că fiinţele din 4D care trăiesc în comunităţi spirituale nu vor resimţi în niciun fel acele suferinţe şi probleme, deoarece realitatea existenţială în care ele se vor afla, va fi foarte diferită de cea fizică. Cele două lumi (3D şi 4D) coexistă aparent şi totuşi nu se întâlnesc. Legea ocultă a rezonanţei universale acţionează implacabil, făcând ca ceea ce este superior să aibă control asupra a ceea ce este inferior şi în acelaşi timp să nu poată fi influenţat de acesta; uleiul nu se amestecă cu apa, indiferent cât de mult timp le-am ţine împreună şi le-am agita în acelaşi vas. În mod analog, chiar dacă cele două tipuri de categorii de fiinţe (cele din 3D şi cele din 4D) par să convieţuiască pe aceeaşi planetă, totuşi ele nu se vor intersecta, în sensul că oamenii din 3D - neavând ajustată frecvenţa de vibraţie a conştiinţei lor perceptive la un nivel superior - nici măcar nu vor putea vedea comunităţile spirituale ale celor din 4D (cu foarte puţine excepţii, în care fiinţele respective simt un impuls interior puternic pentru evoluţie) şi cu atât mai puţin vor putea să le facă vreun rău sau să le atace.

Mai mult decât atât, comunităţile spirituale ale celor din 4D nu vor suferi în niciun fel de pe urma evenimentelor catastrofale de la suprafaţa 3D a Pământului, atunci când acestea vor începe să se petreacă, deoarece frecvenţele de vibraţie a conştiinţei celor două lumi sunt foarte diferite, iar karma negativă a fiinţelor din 4D nu mai există, astfel încât să justifice astfel de acţiuni "compensatorii".

Dezvoltarea fără precedent a comunităţilor spirituale din 4D se va baza de asemenea pe tehnologii noi şi pe dispozitive free-energy care în scurt timp vor oferi perspective excepţionale ale vieţii şi libertăţii de expresie în toate domeniile şi mai ales în cel spiritual.

Totodată, acest gen de tehnologii pozitive, foarte avansate şi eficiente, vor permite populaţiei din 4D să se protejeze de acţiunea foarte puternică a fluxurilor electromagnetice din cosmos ce vor lovi planeta în anumite perioade ale viitorului nu prea îndepărtat.

Această protecţie va fi asigurată de generarea unor câmpuri energetice puternice, ce vor izola mediul în care trăiesc cei din 4D şi le vor permite acestora să-şi continue viaţa pură, naturală şi sănătoasă, dezvoltându-se cu rapiditate în chiar mijlocul unor condiţii vitrege cu care oamenii din 3D trebuie să se confrunte.

[continuare în partea a saizecisiuna]

Sursa: AIM







1 comment: