Friday, August 31, 2012

Toate nivelele evolueaza- Precum jos asa si sus


Salutari de Acasa

A inceput reversul valului

Conexiunea dintre Acasa si Pamant a devenit mult mai rapida, in special in ultimele cateva luni. Planeta Pamant se schimba, pregatindu-se pentru ceea ce va urma. Imaginati-va cum ar fi sa aveti un val imens de apa, ca un tsunami, care se apropie pentru a schimba totul in calea sa. Inainte ca valul sa ajunga, apa se retrage spre larg si pare sa formeze un val invers, in asteptarea marelui val ce urmeaza sa vina. Este ca si cum energia negativa are nevoie sa traga totul afara, inainte ca energia pozitiva sa poata patrunde si face schimbarea. Este ceva tipic pentru tiparul valurilor.

Vorbim de ceva timp, despre tiparele valurilor. Acum urmeaza sa va spunem despre valul pe care il creati voi si despre efectul extraordinar al acestuia. Sunteti emotionati si gata sa va inaltati. Aceasta infrigurare va agita si va face inima sa bata, astfel incat ati creat o miscare vibrationala in jurul vostru. Atunci cand va combinati vibratia, cu cea a altor oameni ce gandesc la fel, aflati in preajma voastra, se formeaza un conglomerat de valuri. Toate valurile incep puternic, dar atunci cand intampina rezistenta se calmeaza si, in cele din urma, revin la orizontala. Acesta este modelul tuturor valurilor, pana cand se intampla ca doua valuri sa apara impreuna.

Atunci cand se combina doua valuri, ele inconjoara centrul in mod egal, din toate partile si acesta, prin natura sa, nu se mai degardeaza. Ele sunt cunoscute sub numele de valuri scalare si voi faceti asta cu inimile voastre. Se intampla la nivel global – nu numai pentru o parte a omenirii, doar intr-o zona sau intr-o tara. Lucrurile se intampla, literalmente, pe mai multe nivele diferite, in acelasi timp. Datorita structurilor si culturilor voastre, aceasta noua energie va fi incorporata, relativ diferit, in diversele parti ale lumii. Chiar acum, intreaga omenire face pasi uriasi in directia inaltarii vibratiei si, facand asta, se intampla doua lucruri. Primul este ca acoperiti golul dintre ceea ce credeti voi ca este Raiul si Pamant. Spiritualitatea voastra – acea parte din din voi insiva, pe care ati crezut-o intotdeauna separata – comunica acum in mod diferit cu mintea si cu inima voastra. Incepeti sa atingeti noi adevaruri si zone care va scot la iveala puterile. Va aduceti aminte mai mult de Acasa si acum indrazniti sa o vedeti in mod profund, pe aceasta planeta. Asadar, dragilor, propria voastra conexiune dintre voi si acea parte a voastra care este spiritul, devine din ce in ce mai puternica. Dupa cum am mai spus-o inainte, pe masura ce intreaga omenire evolueaza, va veni un moment in care fiecare dintre voi va incepe sa primeasca mesaje prin channeling. Atunci, cuvantul channeling va disparea, pentru ca nu veti mai avea nevoie de cuvinte care sa descrie lucrurile pe care care le faceti cu totii.

A existat o perioada in anii ’70, in care ati gasit un termen care sa descrie un fenomen nou, pe care l-ati numit „perceptie extra-senzoriala”. Termenul a disparut complet din limbajul vostru, pentru ca nu mai aveti nevoie de el. Intelegeti ca toata lumea are aceasta capacitate, care nu mai constituie ceva neobisnuit. Multi dintre voi nu vreti sa va numiti mediumuri care transmit mesaje primite prin channeling – si este foarte bine asa, pentru ca noi nu avem povara ego-ului pe care voi trebuie sa o purtati. Nu ne pasa prin cine vine, important este sa simtiti si sa-i permiteti energiei, care este iubirea, sa vina de Acasa. Voi toti de pe aceasta planeta aveti ocazia de a primi, prin channeling, bucatica voastra de Acasa, unica si numai a voastra – si asta se intampla chiar acum. Nu noi o facem, voi o faceti. Omenirea a atins un nivel la care puteti pastra aceasta putere in voi, in timp ce continuati sa evoluati si sa pretindeti ca sunteti oameni aflati in interiorul bulei voastre biologice. Bravo, dragilor! Bine facut. Bine facut.

Acum sa vorbim despre cel de-al doilea lucru care se intampla, atunci cand intreaga omenire isi ridica vibratia. Exista un al doilea val, creat din actiunea primului si care este o forma a armonicei ce apare natural. In curand, toate aceste valuri se vor combina. Imaginati-va, pentru o clipa, toate valurile care s-au adunat, odata cu fiecare an pe care l-ati stapanit. Ati stapanit 2009, si 2010 si 2011 si, in curand, 2012. Ati creat un val uman de energie, care schimba aceasta planeta, in mod radical.

Toate nivelele evolueaza – a te lega de Pamant

Mai exista un efect de care nu sunteti constienti si asupra caruia dorim sa va atragem atentia. Crearea valurilor determina si retragerea acestora, vechea energie fiind astfel extrasa, pentru a ajuta la construirea si aducerea unui nou val. Chiar daca, la un anumit nivel, aceasta reactie cauza-efect poate crea o anumita problema, tot voi aveti si solutia ei.

Amintiti-va, dragilor, ca sunteti spirite infinite, care joaca un joc in care se prefac ca sunt finite. Va prefaceti ca aveti un inceput si un sfarsit si pretindeti ca sunteti oameni. Cu toate acestea, undeva in adancul vostru, absolut fiecare dintre voi stie ca este doar un joc pe care il jucati. Bula voastra biologica este numai un adapost temporar. Voi, cei adevarati, sunteti infiniti si parte din fiecare aspect al Universului. Ei bine, in asta sta provocarea. De prea multe ori, atunci cand oamenii ies din corpul lor si parasesc Pamantul, pentru a merge Acasa, se afla in continuare pe o planeta a liberului arbitru si, cateodata, aleg pur si simplu sa nu se duca Acasa. Oamenilor le place frica si, deseori, incearca sa se sperie singuri. Voi chiar inventati povesti cu fantome si faceti filme de groaza, ca sa explicati acest spatiu intermediar – dupa care va speriati. Acceptati-va emotiile – chiar si frica- pentru ca un om se poate afla numai pe Pamant daca se agata de toate emotiile omenesti; acesta este singurul fel de a te lega de Pamant.

Emotiile omenesti si darul tragediei

Multi dintre voi simtiti empatie pentru fiintele despre care credeti ca sunt blocate pe Pamant – cele pe care le numiti fantome. Oricum, intelegeti ca si ele se afla pe o planeta a liberului arbitru si ,prin urmare, pot sa aleaga sa mearga Acasa, oricand vor. Unele dintre ele pur si simplu nu stiu cum. Altele, sunt blocate in povestea lor si le e greu sa o elibereze suficient de mult, pentru a putea ajunge Acasa. Vedeti voi, dragilor, emotiile omenesti nu functioneaza Acasa.

Ce sunt emotiile omenesti? Frica este prima. Toate emotiile negative se bazeaza pe frica. Acestea sunt interpretari omenesti – pentru ca voi traiti intr-un camp al dualitatii. Simtiti ca daca aveti ceva bun, atunci trebuie sa aveti si ceva rau, pentru echilibrare. Asa ati procedat foarte multa vreme. In plus, chiar daca asta se schimba acum, de aici apar, de fapt, problemele. Timp de eoni au existat fiinte care nu s-au intors inca Acasa. Poate au ramas agatate de furia lor, de frica, de gelozia sau chiar de iubirea lor. De ce este iubirea o emotie omeneasca, ce ar putea lega anumite spirite de Pamant, in loc sa le conduca Acasa? Nu se poate asa ceva, daca este vorba de iubire adevarata. Modul vostru de exprimare a iubirii pe acest Pamant include atat iubirea neconditionata, cat si pe cea conditionata, Oricum, daca sunteti legati cu iubire conditionata si nu puteti face altceva decat sa gasiti conditii pentru aceasta, atunci nu va veti putea intoarce Acasa. E alegerea voastra.

Acest lucru determina trezirea unei parti mari a omenirii, dar sa nu credeti insa, nici macar o clipa, ca acestia sunt diferiti de voi. Ei sunt parintii si bunicii vostri, fratii si surorile voastre, fii si fiicele si chiar si nepotii vostri. Fiecare fiinta umana este, intr-un fel, parte din voi, indiferent de dimensiunea in care se afla. Liberul arbitru a fost foarte dificil, pentru ca nu puteti deschide pur si simplu usa dintre cele doua aspecte. Prin urmare, au existat multe cazuri in care s-a ajuns la intelegeri colective, pentru a fi traite tragedii. Una dintre modalitatile de deschidere a portilor pentru acele fiinte, care s-au incurcat in propriile cicluri de blocaj, este ca alte fiinte, aflate de cealalta parte a voalului, sa stea in fata in lor. Deseori, acesta constituie intelesul profund si cauza unei tragedii. Datorita tehnologiilor din ziua de azi, informatia se transmite foarte repede catre toate inimile si simtiti o anumita durere, atunci cand i se intampla ceva, altcuiva. Acest lucru este cu adevarat frumos, pentru ca emaptia e cea care va vindeca planeta!

Nu incercati sa gasiti raspunsuri pentru fiecare tragedie. De multe ori, cei care traiesc o tragedie au convenit sa mearga Acasa, fara nicio avertizare. Ei schimba planeta, pentru ca deschid porti catre cealalta parte a voalului care le permit unora, sa mearga Acasa. Va simtiti tristi, atunci cand vedeti sau auziti despre o tragedie, pentru ca incercati sa intelegeti de ce si cum s-a intamplat. Sa stiti ca, la un anumit nivel, este ceva frumos si ca nu e nimic gresit. Asadar, asumati-va situatia respectiva si intelegeti ca ajutati la crearea unei coloane de Lumina, pentru ca ei sa ajunga Acasa.

Flexibilitatea campului vostru magnetic

Mai este inca ceva ce dorim sa va impartasim. Sunteti fiinte ale magnetismului si ceea ce se intampla pe planeta Pamant este o transformare magnetica, dincolo de intelegerea voastra. Chiar daca ati invatat sa masurati campurile magnetice cu anumite vibratii, cunoasteti inca foarte putin despre campurile cu bataie lunga, ale magnetismului vostru. De multe ori asa comunicati – telepatic. Unii dintre voi incep sa se simta deprimati – un sentiment foarte comun pe planeta in acest moment. Este tractiunea emotionala a valului care se apropie. S-ar putea sa va simtiti seriosi, fara nici un motiv aparent, ca si cum ati sti undeva in adancul vostru va se intampla ceva, dar nu stiti ce anume. Daca nu puteti procesa acest sentiment, s-ar putea sa intrati in depresie si sa deveniti parte din ceea ce apa elimina, inainte de intrarea noului val.

Va spunem, dragilor, ca modul cel mai simplu de a iesi in afara problemelor voastre este sa incercati sa ajutati pe altcineva cu problemele sale. Cateodata va procupa atat de mult propriile sentimente, mica voastra bula biologica, sau problemele care apar in campul vostru, incat uitati ca magia voastra sta intotdeauna in a ajuta pe altcineva. Unii au resimtit recesiunea in acest mod si acum au dificultati in a functiona in viata de zi cu zi. Va cerem sa indrazniti sa va lasati putin deoparte cateva minute, in fiecare zi, si sa va concentrati asupra fratilor si surorilor voastre, care s-ar putea sa fie in aceste dimensiuni si sa aiba nevoie de ajutor. Incercati sa treceti dincolo de dimensiuni, sa ridicati voalul, sa ii bateti pe umar si sa le spuneti cat de mult sunt iubiti. Spuneti-le ca, atunci cand sunt dispusi sa renunte, pot pleca Acasa imediat. De multe ori, tot ce aveti de facut este sa le aratati calea, cu Lumina voastra. Daca in loc sa faceti asta, va lasati cuprinsi de frica, atunci nu faceti altceva decat sa le intariti iluzia, in loc sa dati la o parte voalul. „Du-te spre Lumina, du-te spre Lumina, du-te spre Lumina!” Va spunem, dragilor, ca uneori doar asta au nevoie sa auda. Impartasiti cu ei faptul ca pot alege sa sparga ciclul – si ca pot merge Acasa, daca asta este ceea ce doresc. Indraznind sa incercati, ajutati alte spirite care, la randul lor, va vor scoate din depresie. Daca indrazniti, veti ajuta la restaurarea spiritului vostru, in energia pe care o detineti cu adevarat si veti capata o directie in care sa va focalizati energia.

Pastrarea puterii

Fiecare dintre voi este un stapan al acestei planete. Voi asteptati sa stapaniti toate domeniile, dar va spunem ca asta nu a functionat bine in trecut. O anumita persoana are un anumit dar, alta persoana are un altul, diferit. De abia asteptam sa va intalniti. Cand, intr-un final, va veti intalni, veti spune „ne-am chinuit 20 de ani sa ne intalnim, de ce ne-o fi luat atat de mult?” Unitatea este perfecta. Absolut fiecare dintre voi poarta un cristal care straluceste cel mai puternic, numai in inima lui. Nu este menit sa salveze intreaga omenire, ci este doar acea parte a puzzle-lui, pe care numai voi o puteti aduce. Numai voi va puteti ridica si spune „Eu port aceasta piesa unica de Acasa.” De multe ori, propria voastra judecata de sine va impiedica sa o spuneti. In loc sa vorbiti, va ganditi: „Cine sunt eu, ca sa fac asa ceva? Exista toti acesti oameni faimosi, care pot cu siguranta sa spuna: „eu nu sunt decat un om obisnuit, care nu face nimic. Ce as putea eu scrie in cartea mea – ceva ce nu a mai fi fost scris niciodata?” Nu acesta este insa felul in care trebuie sa priviti lucrurile, dragilor. Absolut fiecare dintre voi are o piesa de arta speciala, unica si atunci cand incepeti sa combinati aceste piese unice, creati Acasa. Atunci cand indrazniti sa fiti vazuti si sa lasati sa va fie auzita vocea, de partea cealalta a voalului, aceasta creeaza o energie auzita si pe planeta Pamant. Acest lucru va va conduce in mileniul urmator, catre acea mie de ani de pace care a fost prevestita cu mult timp in urma. Sunteti magici – si totusi, cel mai greu lucru este sa credeti in propria voastra magie. Cateodata, dovada magiei voastre va aparea in mod diferit de ce va asteptati. Poate ca deschiderea voastra spre univers nu aduce rezultatul pe care il asteptati, pentru ca, probabil, spiritul v-a indrumat catre altceva mai inalt. Vine acum vremea in care puteti invata sa traiti un stil de viata fluid, permitandu-i spiritului sa faca parte din energia voastra, in fiecare clipa – si nu numai atunci cand va opriti sa primiti un mesaj prin channeling sau sa scrieti ceva sau sa faceti muzica. Atunci cand priviti persoana din partea cealalta a camerei si ii trimiteti, pret de o clipa, o unda de iubire, intelegeti ca s-ar putea sa le schimbati nu numai ziua, ci si intreaga viata.

Aveti aceasta putere. Intrebarea care se pune este: ce veti face cu ea?Valurile care vin, sunt inceputul. La mijlocul lunii august, recesiunea va atinge, cu adevarat, maximul sau si, incepand din acest punct, veti incepe sa vedeti cum se inalta si sosesc valurile. Ideea este sa va asezati, de buna voie, in fata valului. Suiti-va pe el si lasati-l sa va poarte. Tineti-va respiratia daca trebuie, pentru ca de multe ori fugiti din fata valului si incercati sa va protejati. Capitularea este cea care va face sa va simtiti coplesiti de val, atunci cand, intr-un sfarsit, acesta isi face aparitia. Nu e vorba despre niciun fel de aliniere, pentru ca este un val pe care voi l-ati creat. Nu a fost facut prin previziuni. A fost facut de voi, pentru ca voi vreti sa va schimbati vietile, directia si lumea. Avem un singur raspuns.”Si asa este.”

Sunteti cei mai mareti ingeri, care au trait vreodata. Voi simtiti venirea noii energii si, cu toate acestea, simtiti durere si restrictii. Simtiti mereu lipsa iubirii – si probabil ca va este chiar frica. Conteaza ceea ce faceti cu energia. Ce puteti scoate din acel intuneric – si transforma in Lumina? Ce parte din asta va poarta numele? Suntem atat de incredibil de mandri sa privim si sa vedem spiritul stralucitor, din fiecare dintre voi. Noi stim cine sunteti, dragilor. Va vedem cu claritate si va iubim dincolo de puterea voastra de intelegere. Lumea se schimba, inima cu inima – si voi va descurcati minunat. Indrazniti si faceti ce puteti. Atunci cand simtiti ca nu stiti ce aveti de facut in continuare, iesiti si ajutati pe altcineva sa-si gaseasca calea. Acesta este darul vostru. Incercati, asadar, sa gasiti o modalitate de a da putere cuiva din apropierea voastra si apoi priviti cum se va schimba, foarte rapid, lumea si viata voastra. Ne face o deosebita onoare sa impartasim aceste lucruri cu voi.

Va rugam sa va tratati cu respect unii pe ceilalti. Aveti grija unul de celalalt, ori de cate ori puteti. Jucati un joc cu totul nou…Jucati-va frumos impreuna.

Espavo.

No comments:

Post a Comment