Monday, February 17, 2014

SIMPTOME ALE ASCENSIUNII

Primele si cele mai frecvente simptome ale Ascensiunii sunt: oboseala,epuizare ,iritabilitate,furie,senzatie de singuratate,tristete,frustrari.

In voi se dau lupte grele si fiecare dintre voi reactionati diferit.Unii sunt chiar bucurosi ca aceste simptome se manifesta ,asta inseamnand ca ei se curata,dar altii nu sunt deloc fericiti de ceea ce simt,se da in ei lupte grele si sunt suparati pe tot si toate fara vre-un motiv aparent.

Somnolenta si oboseala cronica sunt si ele parte din  ascensiune,puteti sa va simtiti uneori foarte obositi desi ati dormit destul,somnul este un semn ca trebuie sa va odihniti sa lasati timp corpului vostru sa integreze energia si codurile care ni se aplica in aceasta perioada.

Puteti sa va simtiti destul de loviti de viata in acest proces,toate aceste simptome sa va intunece rationamentul,dar sa stiti ca daca sunteti atenti si stiti din ce motiv treceti prin aceste curatari nu veti simti chiar asa de rau,lucrurile se imbunatatesc,nu va tine prea multe zile o curatare sau o integrare energetica,voi prin calm si meditatii ajutati acest proces si puteti sa iesiti mai putin sifonati .

Toti cei care au intrat in ascensiune trec prin acest proces, integrati in voi o mare cantitate de informatii,asa ca ele pana se aliniaza cu noul Om care deveniti o sa va creeze destule neplaceri.Cu putina intelegere acest proces poate fi simtit mai putin acut,cereti sprijin cand intrati in conuri de umbra,informatia va poate ajuta sa intelegeti ceea ce vi se intampla.

Tot acest proces va transforma corpul din carbon in unul pe baza de siliciu,o sa aveti un organism de lumina imbunatatit .Fiti blanzi cu prorpiu vostru corp, odihniti-va suficient,hrana curata,aveti grija de voi.

Va dau o lista de simptome comune de ascensiune

Senzație ca și cum vă aflați într- o oală sub presiune sau în energie intensă , senzație de stres .

Depresie.Acest simptom se gaseste la foarte multi.

Anxietate , panică , și sentimente de isterie .

Nevoia de a manca des.

Pofta de proteine,corpul foloseste o cantitate mare de combustibil in acest proces.

Dureri neobisnuite manifestate in diferite părți ale corpului

Gat rigid in partea superioara si dureri de spate
Erupții cutanate și diaree .

Dureri de inimă și palpitații .
Transpiratii nocturne si bufeuri .
Perioadele de somn foarte profund .

Caderi emotionale,plans.
Senzatii de frig cu incapacitatea de a va incalzi.

Vise vii , sălbatice și uneori violente.
Amețeală , pierderea echilibrului , vertij .

Dureri ale corpului,oboseala extrema.Apare pentru ca ,corpul isi pierde densitatea ,trece prin restructurare extrema.

Vedere incetosata.
Pierderi de memorie si dificulati in a accesa anumite cuvinte.
Dificultati in a va aduce aminte ce ati facut,cu cine ati vorbit dupa o zi sau chiar dupa o ora.

Dezorientare.

Pierderea identitatii.Va puteti uita in oglinda si sa aveti un sentiment ciudat de deconectare ,nu va mai recunoasteti,imaginea nu va mai este familiara.Va detasati de corpul fizic,nu mai aveti atasamente fata de el.

Senzatie de iesit din corp.

Vedeti si auziti lucruri.In functie de cat de sensibili sunteti puteti vedea sfere de lumina sau sa simtiti vibratii in tot corpul.

Puteti sa va imaginati ca sunteti nebuni sau ca aveti vre-o boala mentala din cauza gandurilor care vin la eliberare.

Dor de casa,doriti sa plecati,nu va mai gasiti locul aici.

Nu mai prezinta interes pentru voi prietenii,activitati pe care le faceati inainte ,obiceiuri si locuri si chiar propria casa nu mai are vre-o valoare pentru voi.

Va schimbati brusc atitudinile si planurile,activitatile ,obiceiurile,locul de munca care incepe sa va deranjeze si chiar locuinta.
Planurile devin complet diferite fata de ceea ce faceati inainte,mergeti pe directii foarte diferite.
Va treziti noaptea intre ora 2 si 4.

Deveniti foarte sensibili la tot ce va inconjoara

Anumite situatii le vedeti ca pe cele mai rele cosmaruri ale voastre ,vreti sa iesiti brusc din ele,sufletul vostru va ghideaza in acele momente sa iesiti din acel conflict sau problema si sa va recapatati imediat echilibrul.

Puteti sa auziti zgomote in urechi.

Caldura de-a lungul coloanei vertebrale,bufeuri repetate,maini si picioare extrem de calde,sau reci.

Transiratii extreme din cauza fulgerelor firbinti Kundalinii

Raceala in interiorul corpului,anumite zone devin foarte reci pentru o perioada de timp.
Vibratii in interiorul corpului,zumzet in urechi.
Energie sub forma de electricitate,va curentati cand atingeti lucruri.

Spasme musculare,mancarimi ale pielii,senzatii ciudate pe piele,sensibilitate nervoasa.

Cosmaruri,vise urate si vise lucide

Va treziti repetat la anumite momente din noapte 1 : 11 , 03:00 , 03:33 , 4:44,5:55 AM etc


5 comments:

  1. Si ce am putea face? Experimentez cam 40% din cele enumerate si nu sunt deloc senzatii placute... Am un sentiment acut de ...iminenta a ceva nedefinit, nu stiu ce, dar as vrea sa fie cat mai repede si cat mai drastic. Ca un bisturiu nemilos, ca o eliberare. Traiesc zi de zi convingerea ferma ca mergem "in jos" ca sa putem- cei care putem si vrem, dorim cu nesat- sa ne ridicam din nou curati si usori din "fundul gropii", de unde nu mai este alta cale. Sa avem din nou o scara a vlorilor justa si reala. E prea multa mocirla acum, prea mult "greu", si prea mult cenusiu, si prea multa nepasare, si prea mult individualism. Se poate si mai jos? Inca nu e vremea urcusului?

    ReplyDelete
  2. Asta evremea curatarii si a eliberarii de negativitate adunata de eoni.Iar aceasta curatare se pare ca necesita niste chinuri fizice care se resimt atat asupra noastra cat si asupra planetei. Si planeta la fel ca noi se elibereaza de toata negativitatea la care amsupus-o noi oamenii prin actiunile noastre inconstiente

    ReplyDelete
  3. NAMASTE ! Prin totce exemplificaţi aici ,am trecut în urmă cu mai bine de un an cînd neştiindu-mă a avea afecţiuni cardiace,inima mea a luat-o razna rău de tot. Aveam o tensiune care a ajuns şi la 21/17,simţeam în spatele capului o stare ca şi cum un foc violent arsese tot şi-mi simţeam zona encefalului ca pe un deşert arid.fiindu-mi teamă de un atac cerebral.De atunci tensiunea arterială s-a ridicat în mod constant la 17-18 /12,13..... Dr de familia alarmată mi-a prescris ceva medicamente ca VIVACE sau RAMIPRIL,cu care mă protejez mai les acum în perioada de căldură de afară. Desigur că-mi sînt familiare şi celelalte simptome enumerate aici şi m-au marcat fiecare întro anumită măsură,fiind RECUNOSCĂTOR CREATORULUI MEU,DOMNULUI NOSTRU ISUS şi SFINTEI SFINTELOR CEA PURURI PLINĂ DE HAR SFÎNTA MEA IUBITĂ FECIOARA MARIA !- De la care de altfel am primit şi mesaje de liniştire cum că totul este bine şi că toate aceste tranziţii sînt SPRE FOLOSUL SUFLETULUI DORNIC DE ASCENSIUNE ! NAMASTE !

    ReplyDelete
  4. Deasemenea pot fi si rezultatul experimentelor HAARP si a energiei electromagnetice crescuta in exces si cine mai stie ce .Ni se poate spune ca sunt simptomele ascensiunii ca sa ne astupe gura si sa credem ce vor ei .

    ReplyDelete