Thursday, May 15, 2014

Interviu cu ALKESH la FINDING VOICES Radio (feb. 2014) 2

[Urmare din prima parte]

ALKESH: În legătură cu ce? Te referi la transformarea...

MAARTEN HORST: În legătură cu Evenimentul.

ALKESH: În legătură cu Evenimentul. Ok. După cum am spus, portalul energetic creat între soarele nostru şi soarele din apropierea centrului galaxiei va fi un canal subtil pentru transmiterea unui flux uriaş de energie iluminatoare, care va veni de la cele 200 de stele din galaxie, precum şi din chiar centrul galaxiei noastre, adică din gaura neagră [gigantică] ce se află acolo. Cu alte cuvinte, va fi un impuls direct din gaura neagră din centrul galaxiei noastre şi va fi, de asemenea, acea energie uriaşă transmisă de cele 200 de stele. Atât energia, cât şi impulsul din centrul galaxiei vor fi concentrate spre soarele din apropierea centrului galaxiei, deci va fi o transmisie subtilă şi rapidă. După ce va ajunge şi la soarele nostru [prin canalul subtil format], [această gigantică energie subtilă iluminatoare] va fi transmisă [mai departe] către planeta noastră [şi către întregul sistem solar], numai că nu va fi doar energie subtilă, ci va fi şi o energie fotonică, ce este mai accesibilă simţurilor fiinţelor din dimensiunea 3D.

[Această transmisie energetică] va avea o intensitate foarte mare şi, în plus, va fi o energie foarte elevată. Aşa se explică, de exemplu, de ce vom observa cerul luminat în mod diferit, fie în timpul nopţii, fie în timpul zilei, atunci când se va declanşa Evenimentul, aspect despre care am vorbit deja în film. Pentru aproximativ 15 minute - de fapt 14 minute şi 58 de secunde, atât ni s-a spus că va dura Evenimentul - intensitatea energiei transmise va fi maximă, după care ea se va micşora, dar soarele nostru va continua să emită - începând cu momentul declanşării Evenimentului - pe o gamă extraordinar de largă de frecvenţe de vibraţie. Aceasta este o situaţie care nu e valabilă la momentul prezent, pentru că după cum ştim, suntem încă în faza pregatirilor pentru Eveniment.

Pe de altă parte, transformarea noastră spirituală va fi rezultatul acumulării gradate în fiinţa noastră a acestor noi, foarte elevate şi complexe energii pe care soarele nostru, la rândul lui complet transformat, le va emite din momentul declanşării evenimentului. Fiecare dintre noi va percepe atunci şi va permite acestei energii să se manifeste în fiinţa noastră, în concordanţă cu posibilităţile pe care le avem şi cu alegerile pe care le vom face. Este de fapt o chestiune de rezonanţă. Dacă suntem impulsionaţi de intenţii pure şi benefice, de altruism şi de iubire, atunci vom fi pe aceeaşi lungime de undă cu energia transmisă de Soare, care va fi foarte elevată. Dar dacă suntem plini de îndoieli, suspiciuni sau viclenie, de lăcomie sau egoism, atunci ne vom îndepărta din ce în ce mai mult de această energie şi de virtuţile ei extraordinare. Vom rămâne în planul 3D, limitaţi şi expuşi la nesfârşite conflicte interne şi externe şi aceasta va conduce la o segregare a populaţiei. Pentru că este clar că nu toată lumea va rezona cu noua vibraţie a energiei, după producerea Evenimentului. Vor fi, pe de o parte, cei care vor înţelege transformarea şi necesitatea acestei transformări, iar pe de altă parte vor fi cei care vor lupta să păstreze lucrurile aşa cum au fost până atunci în planul 3D. Aceştia din urmă se vor confrunta însă numai cu probleme şi, gradat, se va produce o separare între cele două "tabere". Această despărţire se va accentua tot mai mult, până când vibraţia Noului Pământ se va separa în mod evident de vechiul pământ 3D. Nu vor exista de fapt două planete, ci doar o singură planetă cu mai multe dimensiuni de existenţă, în acelaşi fel în care o fiinţă umană poate exista în mod simultan în mai multe dimensiuni. O fiinţă umană are un corp fizic din carne şi oase, asociat planului 3D, dar suprapus acestuia există de asemenea corpul eteric, asociat cu 4D sau corpurile superioare 5D şi aşa mai departe. Sper că s-a înţeles comparaţia.

În acest fel, o parte din populaţia Pământului va trece gradat într-o dimensiune superioară de vibraţie a materiei, ascensionând, pe când o altă parte a populaţiei va rămâne la nivelul problemelor specifice nivelului 3D, suferind, luptând pentru putere, îngrijorându-se sau războindu-se. Ceea ce este nou aici e că ascensiunea sau trecerea în noul plan de existenţă 4D sau chiar 5D se va face pentru unele fiinţe umane în mod direct, împreună cu corpul din carne şi oase pe care îl avem deja. Vibraţia materiei din care el va fi compus va fi atunci mult mai înaltă, datorită acţiunii specifice a energiei transmisă la Eveniment şi apoi, în mod constant, de Soare.

Deci am explicat aici câteva aspecte aşa cum ne-au fost prezentate. Ştiu că sunt încă multe alte fiinţe umane printre noi care cunosc aceste elemente despre care am vorbit, dar care aleg să nu le spună pentru moment. Bineînteles că subiectul ar putea fi dezvoltat, dar mă voi opri totuşi aici şi sper că am fost înţeles corect.

MAARTEN HORST: Ai fost, de către mine. Este... Sunt uluit! Ok, Alkesh, ce spui de o mică pauză muzicală?

ALKESH: De acord.

MAARTEN HORST: Prieteni, mai avem la dispoziţie încă o oră în care Alkesh va răspunde la câteva alte intrebari-cheie după această pauză muzicală, aşa că rămâneţi pe recepţie. Am selectat o muzică foarte specială a unui artist pe nume Indra şi ceea ce vom asculta ar trebui să ne dea speranţă pentru "Marea Celebrare (finalul ciclului cosmic)" [The Great Celebration (end of cosmic cycle)], pentru că asta este ceea ce vom audia acum. Piesa face parte din albumul Echo în Time a artistului Indra, o muzică foarte specială. Rămâneţi pe recepţie şi vom reveni mai apoi la discuţia cu Alkesh.

[The Great Celebration (end of cosmic cycle) - INDRA]

MAARTEN HORST: Dragi prieteni, bine aţi revenit la ET FIRST CONTACT Radio! O muzică minunată, "Marea Celebrare" de Indra.

Acum aş vrea să continui cu următoarea întrebare, Alkesh. Eşti pregătit?

ALKESH: Da, sunt aici. Te ascult...

MAARTEN HORST: Ok. Până acum, această emisiune a fost extraordinară. Va fi o piatră de hotar pentru emisiunile acestui post de radio. Mulţumesc, Alkesh, că eşti aici!

ALKESH: Cu multă plăcere, Maarten!

MAARTEN HORST: Ok, următoarea întrebare este... Ce s-a întâmplat după ce cometa a trecut de Soare?
ALKESH: Da. Asta este de asemenea dificil [de explicat]. Această misiune de transformare a Pământului a vizat multe aspecte. Întreaga procedură descrisă anterior a fost foarte complicată. Intrarea navei extraterestre eterice împreună cu nucleul cometei Ison în centrul Soarelui a dus la o mică desincronizare, aşa după cum ni s-a spus de către nava-mamă siriusiană Anais: pătrunderea până în centrul Soarelui, activarea polului sud magnetic al acestuia, apoi activarea portalului dintre soarele nostru şi soarele din apropierea centrului galaxiei şi, în final, ieşirea către suprafaţa Soarelui au creat o diferenţă de 6 secunde întârziere faţă de momentul calculat pentru cometa Ison, pentru ca ea să apară "din spatele Soarelui". Momentul a fost aşteptat [cu mult interes] de astronomii şi oamenii de ştiinţă de pe Pământ; el fusese calculat exact în cazul în care, au spus ei, cometa Ison va supravieţui trecerii pe lângă Soare. Şi într-adevăr, cometa şi nava eterică au ieşit de după Soare, dar cu această neaşteptată şi de neexplicat [pentru oamenii de ştiinţă] întârziere de 6 secunde.

A fost deci o întârziere pe care nimeni din comunitatea ştiinţifică de pe Pământ nu a putut-o explica, nu a putut spune de ce a avut loc. Acum ştim foarte bine ce s-a întâmplat de fapt, pentru că am oferit explicaţiile necesare şi, în plus, după ce a ieşit de după Soare, "comportamentul" cometei s-a schimbat. Astfel, cometa Ison şi-a început partea finală a misiunii ei, care a implicat apropierea ei de planeta noastră. Dacă luăm în considerare acţiunea pe care începuse deja să o aibă asupra Pământului, era absolut necesar să fie cât mai puţin vizibilă, deşi o parte din coadă încă se mai putea vedea, după ce şi-a început traiectoria către Pământ. Totuşi, oamenii de ştiinţă au preferat, după cum ştii, să considere că cometa Ison a fost distrusă de Soare. Cu alte cuvinte, ei o consideră moartă. Într-un fel, acest anunţ a venit în ajutorul misiunii cometei Ison şi a navei extraterestre care o înconjoară pentru că, după cum voi explica, era practic imposibil ca această cometă să rămână anonimă şi să nu fie urmărită în detaliu dacă şi-ar fi păstrat aceleaşi caracteristici ca înainte: o coadă imensă, luminozitate intensă şi cele două nave circulare acţionând ca nişte turbine aspirante [pe lângă ea]. În astfel de circumstanţe, "cometa" nu ar fi putut să acţioneze aşa cum o face acum, fără să fi cauzat stupoare în toată lumea. Ignoranţa oamenilor de ştiinţă şi a astronomilor în legătură cu cometa Ison s-a dovedit a fi de fapt un ajutor, pentru că a contribuit la "dispariţia" ei din atenţia publică, am putea spune. Oamenii de ştiinţă au crezut pur şi simplu că această cometă nu a rezistat trecerii ei pe lângă Soare.

De fapt, cometa Ison - adică nucleul ei şi nava extraterestră - nu numai că a ieşit victorioasă în urma acţiunii ei [din centrul Soarelui], dar în plus se află în prezent în faza decisivă a planului care a fost proiectat, astfel încât să rezulte cele mai bune condiţii pentru ascensiunea spirituală a umanităţii. Voi oferi detalii în legătură cu aceasta. Dar mai întâi aş vrea să specific că, dacă până să ajungă la Soare cometa Ison s-a comportat perfect natural, ca o cometă obişnuită pe traiectoria ei normală către Soare, atunci când a apărut "din spatele" Soarelui şi şi-a continuat drumul prin spaţiu către planeta noastră, ea a început să se comporte ca o navă spaţială.

Motivul pentru aceasta este că nava/cometa se îndrepta către planeta noastră cu o misiune foarte importantă. Ea trebuia să implementeze în structura energetică a Pământului, în câmpul lui magentic, un aşa-numit "cod de decriptare energetică", ce va ajuta la asimilarea energiei care va fi emisă de către Soare în momentul declanşării Evenimentului. Din acest punct de vedere, cometa Ison poate fi într-adevăr considerată ca un "vestitor". Ea vesteşte, am putea spune, gloriosul moment al Evenimentului, care va schimba permanent şi ireversibil viaţa pe această planetă şi o va orienta către spiritualitate, iubire şi libertate. De fapt, nu este deloc o întâmplare că planeta noastră va primi acel colosal influx de energie subtilă, generată de mai mult de 200 de stele din galaxie. Această energie condensează, am putea spune, toate frecvenţele experienţei de iluminare spirituală care a fost trăită de fiinţele sistemelor planetare a acelor stele într-o perioadă foarte mare de timp. Cu alte cuvinte, aş putea spune că va fi o infuzie energetică la cel mai înalt nivel, de o complexitate şi bogăţie inimaginabile.

Mai ai şi alte întrebări, Maarten?

MAARTEN HORST: Da, Alkesh. Am şi alte întrebări. E atât de interesant...

ALKESH: Sper că ne vom încadra în spaţiul de emisie pe care îl avem la dispoziţie...

MAARTEN HORST: Da, avem ceva timp în plus la dispoziţie, deci putem să continuăm cât vrem de mult.

ALKESH: Ok.

MAARTEN HORST: Deci nu suntem presaţi de timp.

ALKESH: Ah, asta e bine pentru că trebuie să mă concentrez asupra ideilor atunci când explic.

MAARTEN HORST: Da. Aş vrea să spun ascultătorilor care ne ascultă acum: faceţi cunoscut pe Facebook şi pe Twitter că realizăm acest interviu. Trebuie să aducem această informaţie la cunoştinţa unui public [cât mai numeros], aşa că ajutaţi-mă să am mai mulţi ascultători, pentru că aceste informaţii sunt uimitoare; sunt informaţii foarte importante, pe care Alkesh le împărtăşeşte cu noi. De fapt, acestea sunt cele mai integrate informaţii pe care le-am întâlnit până acum şi [din acest punct de vedere pot să spun că] am condus peste 400 de interviuri în ultimii 4 ani cu unii martori-cheie, cu oameni care au informaţii [importante], dar acest interviu este cel mai bun de până acum, deci...

Ok, să trecem la următoarea întrebare. Alkesh, poţi să explici mai în detaliu despre reţeaua de stele şi despre fluxul energetic care va fi transmis prin soarele din apropierea centrului galaxiei către soarele nostru?

ALKESH: Da, pot să ofer aici nişte informaţii care nu au fost prezentate în film.

MAARTEN HORST: Aş fi încântat.

ALKESH: Ok. Consider că aceasta este o oportunitate perfectă pentru răspândirea acestor informaţii. Aşa am procedat şi în cazul celorlalte întrebări, adică vreau să spun că am dezvoltat subiectul. În film am prezentat un rezumat al informaţiilor, dar aici simt ca acestea pot fi explicate mai detaliat pentru cei care sunt interesaţi, mai ales că eşti un foarte bun ascultător, Maarten, şi nu mă întrerupi...

MAARTEN HORST: Ah, da. Învăţ din experienţă, prietene. Emitem la ora de vârf, suntem într-o emisiune radio la ora de vârf şi vă rog faceţi cunoscut că transmitem live show-ul ET FIRST CONTACT Radio pe postul FINDING VOICES. Spuneţi prietenilor voştri de pe Facebook chiar acum, pentru că acest interviu trebuie să devină viral. Această informaţie este foarte importantă pentru noi toţi, pentru umanitate, deci te rog continuă, prietene.

ALKESH: Da, mulţumesc. Este bine de ştiut că avem suficient timp să explic toate acestea.

MAARTEN HORST: Tot timpul de care ai nevoie.

ALKESH: Da. Deci planul legat de momentul Evenimentului şi al ascensiunii umanităţii la nivele mai înalte de vibraţie a conştiinţei este mai vechi de 100 de ani, aşa cum ni s-a revelat de către nava-mamă Anais. De fapt, ca să fiu mai exact, sistemul de impregnare energetică a început să fie pus în aplicare din anul 1898, deci de mai mult de 100 de ani. Vorbesc aici despre cele peste 200 de stele care au fost alese să furnizeze energia subtilă iluminatoare, stele aflate de cealaltă parte a centrului galaxiei. Ele sunt cumva diametral opuse soarelui nostru. Nu ni s-a spus criteriul după care aceste stele au fost alese, dar în orice caz ele sunt grupate cumva împreună de cealaltă parte a galaxiei, într-un fel de arc de cerc, în spatele soarelui din apropierea centrului galaxiei [despre care am vorbit mai înainte].

"Sistemul" a fost gândit în felul următor: extratereştrii benefici care se ocupă de acest plan imens de transformare a planetei noastre au "creat" virtual grupuri de câte patru stele şi în centrul acestor grupuri au plasat câte o navă spaţială imensă. Acestea nu sunt nave-mamă, dar sunt totuşi foarte mari. S-au distribuit astfel aproximativ 50 de nave în sectorul galactic în care se află cele 200 de stele. Dacă unim cu o linie imaginară perechi de stele într-un grup de patru... cum aş putea să explic mai bine... dacă evidenţiem diagonalele într-un grup de patru stele, o navă ar fi plasată în spaţiu exact acolo unde acestea se intersectează, adică în mijloc. Rolul fiecărei nave era să capteze energia astrală de frecvenţă variabilă de vibraţie înaltă, de la fiecare stea din grupul celor patru şi apoi să o moduleze şi să o transmită soarelui care se afla foarte aproape de centrul galaxiei [despre care am vorbit]. Această stea este de asemenea steaua conectată la soarele nostru prin acel portal energetic din dimeniunea subtilă. Astfel, cele câteva duzini de nave extraterestre uriaşe au rolul de modulatori ai energiei provenită de la cele 200 de stele, pe care apoi o direcţionează şi o concentrează către steaua din apropierea centrului galaxiei.

Această acţiune a fost întreprinsă continuu pentru mai mult de 100 de ani şi este foarte aproape de final. Practic, din ceea ce ni s-a spus, în prezent steaua din apropierea centrului galaxiei este deja pregătită din punct de vedere energetic să transmită prin portalul energetic creat, acel puls extraordinar de energie care va defini Evenimentul. Trebuie să ştii că radiaţia energetică a acestei stele este uimitoare, iar frumuseţea ei este greu de descris. Ceea ce se aşteaptă este doar impulsul energetic extraordinar de puternic, care este esenţial, şi care va veni din gaura neagră din centrul galaxiei.

În orice caz, momentul manifestării acestui impuls este nedeterminat. Impulsul energetic va fi exclusiv în conformitate cu Voinţă Divină a Creatorului pentru că, din ceea ce ni s-a spus, numai El ştie exact când este cel mai bine ca acest impuls extraordinar de intens să fie declanşat. Impulsul va fi direcţionat din centrul galaxiei noastre catrea steaua din apropierea lui, care deja pulsează de o energie uriaşă. Vreau să spun că acest impuls foarte puternic care va ieşi din centrul galaxiei noastre va fi direcţionat către soarele care este în vecinătate şi că steaua respectivă deja pulsează cu uriaşa energie subtilă primită până acum de la cele 200 de stele din galaxie.

Acea energie imensă provenită de la cele 200 de stele, împreună cu impulsul energetic ce va veni din centrul galaxiei, adică din gaura neagră, se vor aduna în acea stea care se află în apropierea centrului galaxiei şi apoi vor fi transmise prin portal, către soarele nostru. Odată ce energia gigantică va ajunge la soarele nostru, ea va fi proiectată către Pământ şi, de fapt, în întregul sistem solar.

Sper că acum ai o imagine clară şi completă [a ceea ce am prezentat]. Aceasta parte a misiunii de ascensiune spirituală a umanităţii a fost aproape în întregime realizată, după cum ni s-a arătat şi explicat. Tot ceea ce se aşteaptă este impulsul din centrul galaxiei. Ceea ce mai este necesar pentru ca el să se producă este implementarea unui "cod energetic" în câmpul magnetic al Pământului şi această parte a planului îi este rezervată cometei Ison, constituind astfel a doua parte a misiunii ei foarte complexe. În legătură cu întrebarea ta, acestea sunt lucruri importante de ştiut.

MAARTEN HORST: Da. Poate în a doua parte a "călătoriei" noastre vei putea continua şi explica, dacă împărţim întrebarea în două, despre reţeaua de stele şi despre fluxul energetic. Acum vom asculta nişte muzică, Alkesh, şi apoi vom continua cu partea a doua a întrebării.

Am selectat o muzică minunată. Piesa se numeşte "Pole Shift", pentru că este foarte la subiect cu ceea ce discutăm despre Soare şi cu informaţia pe care tu ne-o furnizezi. Este de asemenea muzica semnată de Indra, de pe albumul The Call of Shiva din anul 2005. E o muzică extraordinară, foarte plăcută de ascultat şi vreau să vă surprind cu acesta muzica uimitoare. Rămâneţi pe recepţie, pentru că avem multe alte întrebări şi informaţii pe care să vi le împărtăşim, prieteni dragi. Să ascultăm acum "Pole Shift".

[Pole Shift - INDRA]

[Continuare în partea a treia]


Sursa: AIM

No comments:

Post a Comment