Monday, May 19, 2014

Interviu cu ALKESH la FINDING VOICES Radio (feb. 2014) 4

[Urmare din partea a treia]

ALKESH: Despre Eveniment în mod specific, vrei să spui...

MAARTEN HORST: Da, te rog.

ALKESH: Atunci când va avea loc, Evenimentul va fi unic în el însuşi, datorită caracteristicilor pe care le va manifesta. Acestea îi dau chiar unicitatea [despre care vorbim]. Aceste caracteristici sunt mai ales subtile, dar sunt şi caracteristici fizice. Energia subtilă care va fi emisă îşi are originea în planul eteric şi, atunci când Evenimentul se va declanşa, ea va trezi nivele profunde de vibraţie la nivel atomic. Fiecare atom [al trupului nostru] va beneficia la nivel cuantic de această energie subtilă, dar foarte intensă, care va genera o puternică excitare atomică; la rândul ei, această excitare atomică va produce o aură ireală în jurul obiectelor şi fenomenelor de zi cu zi. Aceasta ne-a fost arătat.

Atunci când se va produce, acolo unde este noapte cerul se va lumina şi va arăta foarte asemănător cu aurora boreală sau australă, depinzând în care emisferă te afli. Acolo unde este zi, cerul va deveni mai luminos decât de obicei în momentul declanşării Evenimentului. Atunci el va fi plin de minunate scintilaţii, de puncte luminoase. Putem spune că atunci un extraordinar impuls de energie vitală va fi simţit de către toţi, iar la nivel subtil oamenii for fi plini de încântare, de fericire şi de bucurie interioară fără obiect.

[Evenimentul] se va petrece brusc şi fără o cauză aparentă sau motiv cunoscut. Va fi acţiunea directă a unui flux puternic de energie subtilă prin fiinţa noastră, foarte asemănător cu o viitură în lumea reală. Şi totuşi, trebuie să menţionez că Evenimentul se va petrece doar pentru cei care îl acceptă. Este evident, însă, că sunt destui cei care nu o fac sau care nu o vor face. [Pe de altă parte], pentru cei care îl acceptă, Evenimentul va avea loc în concordanţă cu nivelul la care se afla conştiinţa lor în acel moment şi în conformitate cu gradul de purificare fizică şi subtilă a lor. Ideile, modul general de a gândi al oamenilor în legătură cu viaţa lor şi aspiraţiile pe care ei le au, vor constitui de asemenea factori decisivi [în acele momente extraprdinare]. Este foarte probabil că în timpul Evenimentului mulţi se vor cufunda într-o stare de transă extatică, pe când mulţi alţii vor căuta cu disperare adăpost sau vor fi copleşiţi de frică sau de o angoasă de necontrolat în faţa splendorii, frumuseţii şi extraordinarei purităţi care se va manifesta atunci din plin pe Pământ.

Prin urmare, deja putem indentifica două grupuri mari de oameni: cei care vor accepta Evenimentul şi cei care îl vor respinge. Momentul de producere al Evenimentului va fi ca o iniţiere în adevăratele mistere ale vieţii. Aceasta nu este o metaforă. Acesta este adevărul. Ceea ce suntem cu adevărat va deveni atunci clar, la fel ca şi adevăratul sens al vieţii. Toate acestea vor deveni clare în timpul Evenimentului. Atunci va fi revelat tot ceea ce este ascuns pentru moment, dar viziunea esenţei noastre reale îi va înfricoşa pe unii, însă îi va elibera pe mulţi alţii.

Felul în care vom face faţă Evenimentului va depinde doar de noi, dat fiind faptul că acesta reprezintă un nou început pentru rasa umană. După producerea Evenimentului, trebuie să-ţi spun că nimic nu va mai fi ca înainte. În orice caz, vor exista consecinţe. Nu mă înţelege greşit; motivele pentru care luptăm azi vor fi aduse la un alt nivel.

Cei care urmăresc să aducă război şi teroare vor lupta cu furie să menţină un sistem care a rănit şi a omorât foarte mulţi oameni un timp îndelungat, iar scopul lor este să ne ţină la un nivel vibraţional scăzut, care le dă avantaj în controlul şi manipularea populaţiei. Cei care vor lupta împotriva lor vor fi cei care caută lumina spirituală şi evoluţia într-o dimensiune superioară. Nu avem nevoie de sceptici, de cei care sunt fanatici, de cei care nu înţeleg toate aceste adevăruri. Noul Pământ va fi casa celor care au inima deschisă, care sunt plini de iubire, care sunt bine intenţionaţi, cu lumină în mintea şi în inima lor.

Evenimentul nu aduce iertare pentru toată lumea şi acesta este un alt aspect important de menţionat. Este adevărat, el vine ca un dar divin; este graţia divină care ne dă ocazia să evoluăm într-un mod minunat, fără să renunţăm la corpul fizic. Dar [în acelaşi timp] trebuie spus că Evenimentul ne pune faţă în faţă cu noi înşine. Atunci când aceasta se petrece, trebuie să decidem ce cale alegem. Şi aici aş vrea să fie clar: Evenimentul nu ne va determina să facem ceva anume, fie că vrem sau că este împotriva voinţei noastre. Va fi mai degrabă o rampă ce ne va oferi o susţinere colosală pentru viitoarea noastră evoluţie spirituală, dacă alegem această cale.

Aşa după cum ne-a fost arătat, vor fi destui cei care vor alege să rămână aşa cum au fost şi până acum. Astfel de oameni vor continua să susţină dorinţa lor de a păstra comfortul şi privilegiile pe care le-au obţinut cu mari eforturi în planul de manifestare 3D. Ei vor face tot ce le va sta în puteri să-i convingă pe mulţi de alegerea lor greşită, să-i convingă pe cei care simt şi se deschid în faţa Evenimentului şi a efectelor sale extraordinare, spirituale, [că nu aceasta este calea cea bună]. Ei vor încerca să-i convingă pe cei pe care i-au ales şi vor lupta mult mai în forţă ca să manipuleze şi să înrobească pe ceilalţi oameni, să obţină putere şi cunoaştere, pe care să le ţină doar pentru ei. Pe scurt, ei vor face tot ce este posibil pentru ca să rămână în 3D, adică în planul fizic.

Este regretabil că, procedând în acest fel, ei vor cădea chiar mai jos decât erau până atunci. Din nefericire, mulţi dintre oamenii de pe planeta noastră vor alege această cale. Într-o altă categorie am putea spune că intră cei care se detaşează cu şovăială de limitările planului 3D, doar pentru a începe o nouă viaţă într-o altă zonă sau în aceeaşi zonă cu cei care au rămas în 3D. Este regretabil pentru ei să facă aceasta, pentru că vor fi influenţaţi în mod direct de acţiunile celor care au rămas în lumea 3D.

Oricum, o separare completă se va produce mulţi ani după Eveniment, când foarte multe vor fi deja schimbate pe Pământ.

Ni s-a arătat de asemenea că este necesar să încetăm să ne mai comportăm şi să acţionăm în mod egotic şi să facem eforturi să devenim altruişti. Să avem încredere totală şi optimism în legătură cu transformările care urmează să se producă pe Pământ. Să căutăm după posibilităţile noastre să îi ajutăm pe ceilalţi cât mai mult posibil şi să devenim conştienţi de asemenea de inevitabilitatea Evenimentului.

După cum am mai spus, scepticii, aroganţii, toţi cei care au intenţii rele şi cei ignoranţi nici măcar nu intră în discuţie, pentru că mintea şi conştiinţa lor vibrează la un nivel inferior. Viziunea lor asupra vieţii şi domeniului spiritual este slabă şi lipsită de orice semnificaţii reale. De altfel, în filmele şi articolele noastre, precum şi pe website [www.galactis.net] , noi nu ne adresăm acestei categorii de oameni. Ne adresăm în esenţă celor capabili să înţeleagă cu adevărat şi să intuiască valoarea reală a Evenimentului. Sunt multe de spus despre viitor. Dar am să mă opresc aici pentru moment.

MAARTEN HORST: Ok.

ALKESH: Poate vom mai vorbi despre asta în viitor, dacă ni se va mai oferi ocazia...

MAARTEN HORST: Poate poţi să răspunzi la o întrebare, rapid. Ultima întrebare.

ALKESH: Da.

MAARTEN HORST: Alkesh, în timpul Evenimentului sau după aceea, vor avea loc dezvăluiri după cum ai spus şi în film, despre ET şi OZN-uri... Asta e o certitudine.

ALKESH: Care este de fapt întrebarea ta?

MAARTEN HORST: Deci, în timpul Evenimentului sau după vor avea loc dezvăluiri despre ET şi extratereştri prin intermediul mass-media...

ALKESH: Da.

MAARTEN HORST: Deci se va întâmpla aceasta?

ALKESH: Va fi necesară o anumită pregătire pentru aceasta. Aparent, va fi o mare dezordine, imediat după Eveniment. Oamenii nu vor şti ce să gândească sau ce să facă. Va fi nevoie de câteva săptămâni şi chiar luni după Eveniment pentru ca lucururile să se clarifice în minţile şi inimile fiinţelor umane.

MAARTEN HORST: Da.

ALKESH: În această perioadă de timp se vor pune bazele pentru viitoare dezvăluiri şi cu singuranţă vor exista dezvăluiri, unele după altele, iar ele vor pregăti acel aşa-zis "prim contact". Acest subiect a fost dezvoltat de nişte fiinţe umane foarte speciale şi va fi unul dintre principalele evenimente ale anilor care urmează. În orice caz, există multe incertitudini în această privinţă. Totuşi, oamenii trebuie să ştie că primul contact va avea loc cu siguranţă curând, dar mai întâi trebuie să existe anumite faze de pregătire pentru acesta. Este foarte important. Oamenii trebuie să gândească foarte pozitiv în legătură cu aceasta, trebuie să fie foarte optimişti şi să evite orice sentiment de frică sau alte gânduri stranii în legătură cu existenţa vieţii extraterestre sau cu xenofobia faţă de extratereştri, aşa cum au fost învăţaţi în cursul ultimelor decade, prin manipulare. Asta este foarte important, pentru că principalul motiv care ni s-a arătat, pentru care fiinţele extraterestre benefice nu vin încă pe Pământ [pentru a realiza contactul oficial cu omenirea] este FRICA pe care umanitatea o are în legătură cu prezenţa lor.

Aceste fiinţe extraterestre au un nivel spiritual înalt şi ele nu vor să forţeze sau să tulbure cu nimic evoluţia umană. Dimpotrivă, ele se străduie să o facă să fie cât mai lină posibil, să evite în orice fe deranjarea ei. Deci dacă suntem optimişti, încrezători şi cu inima deschisă, atunci cu siguranţă vom atrage prezenţa lor [a extratereştrilor benefici] aici, ca un magnet. Toate acestea par simple şi evidente pentru mulţi, dar cu toate acestea ele sunt ignorate şi nu sunt puse în aplicare. Pe de o parte sunt foarte bine cunoscute, pe de altă parte sunt neluate în seamă.

Deci, schimbându-ne atitudinea interioară în legătură cu acest subiect vom face astfel încât "primul contact" să fie perfect posibil. Ştim sigur că el se va petrece. Acum, însă, oamenii vor să ştie momentul exact al aterizării extratereştrilor pe Pământ. Trebue să luăm în considerare profeţiile, cum sunt ele făcute şi ce înseamnă ele; despre toate acestea am sris pe forumul websitului nostru. Poate că vor avea importanţă şi vor oferi anumite indicii pentru cei care sunt interesaţi de acest subiect.

MAARTEN HORST: Da, iar website-ul despre care vorbeşti este www.galactis.net .

ALKESH: Nu putem oferi anumite date în timp, dar putem spune totuşi că lucrurile se vor petrece exact aşa cum au fost prezise, indiferent de ceea ce vor să spună unii sceptici sau alţi oameni ignoranţi despre aceasta. Faptul că unul sau altul dintre evenimentele prezise este întârziat sau amânat nu înseamnă nimic în comparaţie cu marea transformare spirituală care va avea loc foarte curând pe planeta noastră. Deci luaţi aminte la aceste cuvinte, pentru propria voastră pregătire, pentru că aceasta este cea mai importantă acum, în situaţia prezentă. Pregătiţi calea şi momentul pentru declanşarea Evenimentului.

MAARTEN HORST: Foarte frumos spus, prietene.

ALKESH: Scuză-mă, ce ai spus?

MAARTEN HORST: Am spus că ai vorbit foarte frumos. În cuvinte frumoase, care merg la suflet.

ALKESH: Mulţumesc foarte mult, Maarten. Eşti o gazdă foarte bună şi inteligentă.

MAARTEN HORST: Şi tu eşti un mesager foarte bun şi inteligent, Alkesh. Această informaţie este nouă pentru mulţi, aşa că dacă vă uitaţi la filmul de pe YouTube, care va fi realizat după interviu, daţi veste pe Facebook şi pe Twitter, oriunde, faceţi cunoscut lumii toate acestea, prieteni.

Deci, Alkesh, vorbim de peste 3 ore.

ALKESH: Wow, Maarten. Nici nu m-am gândit la asta, dar iată-ne aici.

MAARTEN HORST: Pot să-ţi spun, însă, că vom mai face emisiuni viitoare cu informaţii noi pe care să le împărtăşeşti.

ALKESH: Aş fi încântat, da.

MAARTEN HORST: Sunt şi eu încântat să te am în emisiune. (...) Mulţumesc tuturor că ne-aţi ascultat, mulţumesc Alkesh pentru aceste informaţii uimitoare, care ele însele sunt o parte a unor dezvăluiri memorabile.

ALKESH: Şi eu îţi mulţumesc, Maarten.

MAARTEN HORST: Îţi doresc toate cele bune, ţie şi ascultătorilor noştri, [cărora le reamintesc] să fie pe recepţie mâine. Iubire şi lumină, Alkesh.

ALKESH: La revedere.

MAARTEN HORST: La revedere.


Sursa: AIM

No comments:

Post a Comment