Friday, August 31, 2012

DANIEL ROXIN: vino alături de mine la ARGEDAVA, duminică - 2 septembrie! La doar 17 km de Bucuresti...


Este momentul sa arătăm că ne pasă! Este momentul să trecem la fapte! Adevărul despre geto-daci și istoria noastră trebuie adus la lumină, iar pentru asta avem nevoie și de TINE. TU, cel care încă mai ai sufletul curat și deschis poți să contribui cu ceva la acest proces de recuperare a adevărului istoric. Și o poți face ACUM!

Iată care este propunerea noastră: haideți ca duminică, 2 septembrie, la ora 15:00, să ne adunăm cât mai mulți în satul Popești, comuna Mihăilești (judetul Giurgiu), la 17 km de București, la ARGEDAVA, cetatea celui mai mare rege dac, Burebista. Haideți să vedeți dezastrul de acolo, să vă spunem povestea cercetărilor arheologice, să constatați neglijența incredibilă cu care este tratat acest sit arheologic cu totul special...

Vă propun însă mai mult decât atât: haideți să facem curățenie la ABANDONATA cetate a lui Burebista și să trimitem în toată țara semnalul: SUNTEM MULȚI, NE PASĂ ȘI NU MAI ACCEPTĂM CA UN GRUP DE INDIVIZI CU SUFLETE DE ALOGENI SĂ NE MAI BATJOCOREASCĂ ISTORIA! SPIRITUL DACIC RENAȘTE!

Veniți cu saci menajeri, cu lopățici și cu mult entuziasm!

Iată câteva informații pentru cei care vor veni alături de noi: în București ne vom întâlni la ora 14:00, în zona Piața Muncii, cu cei care consideră că nu se descurcă să ajungă singuri până la Argedava. Pentru cei care vor merge singuri, este suficient să-i întrebe pe săteni, odată ajunși în localitatea Popești, unde este cetatea și o vor găsi. Întâlnirea finală și primele informări pe care le vom face despre Argedava vor fi la ora 15:00, la fața locului.

Telefon pentru detalii legate de ajungerea la Argedava: 0761 754 047, telefonul prietenului și colaboratorului meu, Valentin Roman, cel care a avut ideea inspirată a acestei acțiuni. Vă rog, nu abuzați de telefon! Sunați doar dacă este necesar.

Și încă ceva: RĂSPÂNDIȚI CÂT DE MULT PUTEȚI ACEST MESAJ! MOBILIZAȚI-VĂ PRIETENII ȘI VENIȚI LA ARGEDAVA!

Eu voi fi acolo! Tu vei veni?


Sursa: Daniel Roxin

No comments:

Post a Comment