Recomandari


Toate cele 3 carti in format electronic, pot fi comandate la pretul de 30 de lei in total.

Buna tuturor. Dupa o perioada mai lunga de munca, va anuntam ca am reusit sa traducem 3 carti, importante in perceptia noastra pentru evolutia spirituala, carti pe care vi le oferim voua in format electronic.

Prima dintre ele se numeste Seth Vorbeste si abordeaza teme fundamentale din spiritualitate/metafizica, este printre primele carti de genul, care au spus celebrul "You create your reality". Seth ofera o perspectiva unica si profunda cu privire la teme metafizice clasice. Cartile lui Seth sunt o lectura de baza pentru a intelege concepte ca: sufletul, ego, personalitate, multidimensionalitate, constiinta cristica, anima, realitati probabile, viata de dupa moarte, reincarnare, vise, karma, creativitate, Dumnezeu, simbolismul religios, stari ale constiintei, realitati probabile, Atlantida si Lemuria, etc.

Seth Vorbeste este o carte care intr-adevar te ajuta sa faci schimbari pozitive in viata ta, fara a se pierde in limbajul cartilor de genul. Pe scurt, este o carte extraordinara.

A doua carte se numeste Prisma din Lira si abordeaza tema conexiunilor noastre ancestrale cu diferite rase stravechi, care au influentat genomul uman. Cercetatorii au descoperit acel “junk DNA” despre care nu se stie originea sa. Prisma din Lira ofera o perspectiva unica asupra adevaratei istorii planetare. Este o carte scrisa cu pasiune si dorinta de adevar.

A treia carte se numeste Legea lui Unu, in care Ra vorbeste despre unitatea Creatiei, despre calea pozitiva si negativa, despre Piramide si rolul lor, despre vindecare si evolutia spirituala, influenta Orioniana, oferind Legea lui Unu, cea care ne ajuta sa ne sporim discernamantul, si sa facem alegeri potrivite pentru cresterea noastra ca si fiinte constiente.

Cele 3 carti ne ajuta in aceste momente de transformare la nivelul constiintei, deschizand noi usi prin care potentialul noastru se poate manifesta. Noi, citind astfel de materiale, accesam mentalul superior si intram in acea stare in care putem face transformari pozitive in viata noastra. Acesta este sensul in a citi informatie spirituala, desi noi o putem accesa in orice moment, doar punand intrebarile potrivite.

Toate cele 3 carti in format electronic, pot fi comandate la pretul de 30 de lei in total, un pret accesibil, astfel incat fiecare care doreste aceaste informatii, sa isi permita sa cumpere cartile. Pentru comenzi, trimiteti un mail la triplu_metafizica@yahoo.ro si va vom oferi contul bancar in care sa trimiteti banii, apoi va trimitem cartile. Sau trimiteti un mail si va trimitem cartile, apoi platiti banii. Oricare varianta este buna.

Pentru o prezentare ampla Prisma din Lira, intrati aici: Prisma din Lira

Pentru Seth Vorbeste, intrati aici: Seth Vorbeste

Pentru Legea lui Unu, intrati aici: Legea lui Unu

Va asteptam sa va deschideti catre aceste informatii si pentru orice detalii, va rog trimiteti un mail la adresa specificata.

O zi cat mai implinita tuturor.

1 comment:

  1. Stiti cum este lumea " intunecatilor"? Se adapteaza mereu la lumea noastra, a celor ce dorim sa iesim din vechea matrice, pasind pe Cale. Avem fiecare dintre noi o Cale unica spre Dumnezeu. Nu exista o potiune magica valabila pentru toti, iar lectiile Universului sunt diferite de la invatacel la invatacel. Cand un numar mare de oameni sunt pe cale sa se trezeasca si sa se elibereze din sclavia pe pamant, intunecatii se adapteaza la dorintele noastre si fabrica false cai spirituale, menite sa ne tina in continuare orbi si captivi. Asa ca...si in atata informatie pe net despre " secrete" este o capcana. Daca ati citit dialogul dintre Cezar Brad si Massini, din cartea " Viitor cu cap de mort" a lui Cinamar, o sa observati cat de cinici sunt masonii. Sunt atat de siguri ca nu vom gasi calea de iesire, incat ne lasa sa insiram informatie pe net. Nu observati cate site-uri si blog-uri pe teme spirituale si teoria conspiratiei exista? E tactica paianjenului, iar informatia ingurgitata nu ne va salva din ciclul karmic, din sclavie. Doar atunci cand acest popor se va ridica in picioare si-si va elibera tara de banditi. Doar atunci cand romanasii vor trece la treaba, ajutand animale, copii, batrani, muncindu-si pamanturile, oprin masacrarea padurilor, replantand, curatand apele si pamanturile de otravuri. Dl Florian Colceag avertizeaza de mult timp ca, din cauza poluarii, mor albinele. Urmam noi?Se pare ca Romania inca mai are albine si de aceea strainii ne cumpara pamanturile. In viitor, batalia va fi poate pe hrana. Credeti ca toata aceasta informatie pe care o insirati pe net ne va tine de foame si de frig, cand nu vom mai avea nicio palma de pamant care sa ne apartina? Atata timp cat doar vorbiti vorbe pe net si nu treceti la treaba sa eliberati tara de banditi, oricat de destepti ati fi, faceti jocurile masoneriei. Masoneria nu e cu Lumina, oricat s-ar stradui sa faca fapte bune si acte de filantropie. Pentru ca Dumnezeu e Unu si nu poate fi tinut captiv intr-o piramida. Ne apartine tuturor, iar masonii sunt orbi si mincinosi. Mint ca dau initieri la fraieri. Ei nu dau nimic, doar atrag mereu " zilieri" care sa munceasca pentru ei.

    ReplyDelete