Friday, March 4, 2016

Orice cancer se poate vindeca între 2 şi 16 săptămâni

Leonard Coldwell este un medic cunoscut pentru succesele lui în vindecarea cancerului, a sindromului de oboseală cronică și a altor afecțiuni legate de stres. Este autorul a 19 cărți de succes, printre care și cele două bestseller-uri Singurul răspuns la cancer și Singura soluție pentru a supraviețui bolii și doctorului tău. Cărțile sale au fost vândute în peste 50 de milioane de exemplare, cititorii, beneficiind astfel de metoda sa de vindecare.
Metoda doctorului Coldwell se numește Sistemul medical bazat pe instinct (The Instinct Based Medicine System®) sau IBMS, și urmărește, în principal, eliminarea cauzelor tuturor bolilor.
Descoperindu-și înclinația la o vârstă tânără, dr. Coldwell și-a vindecat propria mamă de hepatită, ciroză și cancer la ficat, o realizare aproape imposibilă, având în vedere că mamei sale i se pusese diagnosticul de boală în stadiu terminal, spunându-i-se că mai are 6 luni de trăit. Astăzi, 42 de ani mai târziu, ea este încă în viață și într-o perfectă stare de sănătate.
De-a lungul carierei sale, dr. Coldwell a vindecat cca 35.000 de pacienți bolnavi de cancer, statisticile dovedind o rată de succes de 92,3%. În dorința de a ajuta bolnavii de cancer din întreaga lume, dr. Coldwell ține frecvent prelegeri, fiind unul dintre cei mai apreciați conferențiari pe teme de sănătate. În prezent, dr. Leonard Coldwell este consultantul a câteva dintre cele mai mari companii din lume, printre care IBM și Deutsche Bank/Deutscher Herold. De asemenea, a ajutat la constituirea celei mai mari companii de consultanță financiară din Europa – DGAV.
Apreciat de colegii de breaslă, de alte personalități din lumea medicală și chiar de celebrități de la Hollywood, Leonard Coldwell (numit pe scurt „doctor C”) este considerat în prezent cel mai autorizat medic de medicină integrată naturală din lume, obținând patru doctorate și patru titluri PHD. Recent, Universitatea din Louisiana i-a acordat titlul onorific de medic umanitar, pentru rezultatele sale în vindecarea cancerului și îmbunătățirea calității vieții oamenilor.
În ziua de azi, cancerul este una din principalele probleme de sănătate ale omenirii. De aceea, este bine de știut că există multe căi de prevenire și vindecare a acestei boli. Doctorul Leonard Coldwell explică cele mai recente metode și tratamente care ajută la prevenirea, tratarea și vindecarea cancerului.
Iată ce spune el în interviul difuzat în data de 18 ianuarie, 2013:
Reporter: Domnule doctor Caldwell, am urmărit câteva din înregistrările dumneavoastră video anterioare, în care afirmați că orice cancer ar putea fi vindecat într-un interval de câteva săptămâni. Ne puteți spune mai multe despre acest lucru și despre metodele prin care această vindecare devine posibilă?
Dr. Coldwell: Din experiența mea, orice cancer se poate vindeca într-un interval cuprins între 2 și 16 săptămâni. Unele cancere se pot vindeca în câteva minute, pentru că orice doctor oncolog din lume cu o experiență de peste 20 de ani cunoaște cazuri de vindecare spontană. Există chiar și o carte scrisă de un autor pe care nu-l agreez, și care prezintă mai multe cazuri de vindecare spontană, ceea ce înseamnă că fenomenul este posibil, iar noi trebuie doar să găsim calea de a accesa acest mecanism natural. Vindecări spontane au loc și în așa-zisele locuri sfinte, de genul Lourdes, unde se fac pelerinaje în acest scop. Aceste vindecări apar nu neapărat datorită locului respectiv, ci mai degrabă a așteptărilor și convingerilor bolnavilor.
În momentul în care scapi de starea acidă (acidoză) și toxicitatea internă, atunci când corpul devine alcalin și îmbogățit în oxigen prin adoptarea unei diete crude, vegane, și a sucurilor verzi, bogate în clorofilă, în calciul bun și minerale, deci în momentul în care corpul tău ajunge la alcalinitate, cancerul este stopat. Poate dura câteva zile sau câteva săptămâni, dar cancerul va fi oprit oricum. Trebuie să aduci corpul la un pH vindecător. pH-ul sângelui sănătos este, în mod normal, ușor alcalin, cu valoarea ideală de 7,36, dar într-o fază de vindecare, el trebuie să fie și mai alcalin, adică în jur de 7,5.
Un bun prieten al meu, reputatul dr. Martin din Germania, folosește o metodă de oxigenare a sângelui, prin care este scos tot sângele din corp, care la bolnavi este negru, după care este oxigenat, devenind roz. După 12 astfel de ședințe, ai un sânge ca de nou născut, lipsa oxigenului fiind astfel ușor de remediat.
Unii medici europeni folosesc injecții intravenoase cu vitamina C, în jur de 100 ml, de trei ori pe săptămână, iar în unele cazuri chiar mai des. Din propria mea experiență, pot să vă spun că tumorile sau cancerul au dispărut chiar și în două zile. Vitamina C este un puternic vindecător și ajută și în majoritatea bolilor cardiovasculare. Din păcate, în curând, vitamina C va fi un remediu dat numai pe rețetă și în formă sintetică, la fel ca și vitamina E. Vitamina E rezolvă foarte ușor și eficient toate problemele legate de tensiune arterială, dar au decis să facă studii cu vitamina E sintetică, concluziile fiind că nu e eficientă. Bineînțeles că forma sintetică nu e eficientă, chimicalele nu vindecă, doar natura vindecă! Dacă natura creează o problemă, tot ea creează și soluția. Dacă ceva n-a existat acum 100 de ani, înseamnă că n-ai nevoie de acel lucru nici azi.
Atunci când dorești să ajuți pe cineva și să-l informezi care este calea cea mai bună pentru a-și elimina rapid cancerul, trebuie să-i recomanzi în primul rând să treacă imediat la o dietă vegano-crudivoră. Există cărți, există bucătari care te pot învăța cum să prepari acest gen de hrană, există materiale video pe acest subiect. De asemenea, dacă bolnavul nu are vreo afecțiune a rinichilor, i-aș recomanda să bea 3-4 litri de apă pe zi, la care se adaugă o jumătate de linguriță de sare de mare. Avem nevoie de sare pentru toate funcțiile corpului. De fapt, avem nevoie de electricitate, iar această electricitatea poate fi produsă numai într-un mediu cu suficientă sare. Deci, dacă ai o carență de sare, ai și o problemă de tensiune.
R: Din câte știu eu, recomandarea medicilor este să reduci consumul de sare, mai ales dacă ai tensiune.
Dr. C.: De fapt, este exact invers. Problema este că medicii se referă la sarea de masă care, de cele mai multe ori, are următoarea compoziție: 1/3 sticlă, 1/3 nisip și 1/3 sare. Sticla și nisipul zgârie arterele și vasele de sânge, iar acestea încep să sângereze. În aceste cazuri, colesterolul merge acolo și începe să repare problemele, ca să nu sângerezi intern până mori. În această situație, se dă vina pe colesterol, ca principală cauză a tensiunii, pentru că îngustează vasele sanguine, când, de fapt, colesterolul încearcă să acopere diversele zgârieturi din interiorul vaselor. Prin urmare, această concluzie este absurdă, pentru că niciodată nu mori de prea mult colesterol, ci de prea puțin. Sunt mulți oameni cu colesterol 600, și care n-au nicio problemă de sănătate. Ce fac medicii din secția de arsuri? Persoanelor cu arsuri grave le dau în fiecare zi să mănânce între 20 și 25 de ouă fierte tari. Aceasta, pentru că ei știu că numai colesterolul poate reconstrui și genera celule noi, sănătoase, într-un timp foarte scurt.
Celulele noastre conțin până la 80% colesterol. Deci de unde pot apărea noi celule sănătoase dacă nu ai suficient colesterol? Fiecare va trebui să aibă nivelul de colesterol măcar la 250. Și apoi ți se spune că LDL și HDL sunt colesterol rău și bun. Nici măcar nu este vorba de colesterol, ci de o proteină care transportă colesterolul. Vorbim deci de niște afirmații stupide.
Dr. Gary Null și mulți alții spun că medicii și cei din profesia medicală au cea mai scăzută medie de viață, care este în jur de 56 de ani. Prin urmare, tu te duci la cineva care are cea mai scăzută medie de viață și cea mai ridicată rată a sinuciderilor (exceptându-i pe psihiatri) și a abuzului de alcool și de medicamente, ca să-l întrebi cum să faci să ai o viață sănătoasă, fericită și lungă. Cred că ar trebui să ne revizuim modul de gândire.


31 comments:

  1. Multumesc
    , este foarte bine venit articolul mai invatam cite ceva , despre pastrarea sanatatii noastre !

    ReplyDelete
  2. Si pentru diabet? Ce se recomanda?

    ReplyDelete
  3. Dr. leonard Coldwell este unul dintre cei mai autorizati in domeniu.Sfaturile din articol sunt valabile nu doar pentru cancer ci pentru majoritatea afectiunilor.Nu stiu daca are vreo carte tradusa in Romania,de cautat.Hidratarea este foarte importanta dar conteaza si calitatea apei(puritatea,alcalinitatea,structura moleculara,potentialul de oxido-reducere,mineralizarea,energia Pi,daca se poate sa fie si magnetizata si sa atraga infrarosii indepartate etc;pana acum singurul sistem de filtrare a apei care sa aiba cel putin aceste calitati l-am gasit la compania Nikken si am ajutat peste 1000 de oameni sa-si controleze calitatea apei folosita nu doar pentru baut dar si pentru gatit.
    Sarea pe care eu o recomand este sarea de Himalaya(are peste 74 de oligoelemente si este mai accesibila la noi).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna seara, cum pot achiziționa un sistem de filtrare a apei indicat de dumneavoastra?

      Delete
    2. Schimbarea sangelui despre care aminteste o putem si noi ” face”. Odata pe an, dimineata cu o ora inainte de masa se beau 4-5 cani de apă calda timp de 30 zile . Cura de apa curata vasele, improspateaza sangele, vindeca si cancerul impreuna cu o dieta fara proteina animala adica regim vegan . Explicatia: celula are nevoie de proteina animala si cand nu se administreaza prin alimentatie ( fara carne, fara oua, fara branzeturi )se cauta in organism rezerve de proteine...Creierul da comanda de cautare si gaseste ..un chist, o tumora care nu intra in baza de date a organismului si o ataca ..consumand-o si asa dispare tumora!! Este verificata pe un caz cunoscut. Incredere si vindecarea vine!!

      Delete
    3. De remarcat si sistemul de tratare a apei casnice eSpring - Amway

      Delete
  4. Un articol foarte interesant și de pus în practică. Vă mulțumesc!

    ReplyDelete
  5. Buna ziua bunica mea a fost diagnosticata recent de cancer de col uterin faza 2B I am cumparat tinctura de Graviola,ea Nu doreste sa faca chimioterapie Si ar dori un tratament pe baza naturala dar cand spui asta nuuu medic din Romania incepe sa ti rada in fata Si sa ti spuna dar ce cancer sa tratat Pana acuma pe baza naturala ma puteti ajuta cu un sfat va rog mult Multumesc Diana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Incearca pt bunica terapia cu spanz de la dl Catina Dumitru din Iasi...gasesti detalii pe net.

      Delete
    2. Luati legătură cu terapeut Alina Roibu,are pacienți cu diagnostice incurabile și folosește cu succes produse naturiste. 0744361162

      Delete
  6. Te pot ajuta cu un tratament naturist de la Forever e pe baza de aloe... Socrul meu are cancer de colon in stadiul terminal si dupa 2 luni de tratament a inceput sa i se retraga cancerul considerabil

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bunaaa....te rog din suflet sa ne spui care este tratamentul 🙏🙏🙏
      Il am pe soțul meu cu tumoare cerebrală....doctorii nu îi mai dau nici o sansa 😭😭😭😭

      Delete
    2. Încercați sa o contactați pe doamna doctor Crina Veronica Veres !

      Delete
  7. Interesant subiectul!! Informatii foarte utile si chiar de pus in practica destul de usor!! Unul dintre primele articole care nu vine cu tot felul de fleacuri pe care se cer bani frumosi!! Sanatate multa!

    ReplyDelete
  8. 200 g aloe vera ,,,1litru vin de țară si 1 kg miere de mai de la stupari ,,,se blendeaza aloe eu doar o spăl asa cum este si amestec cu vinul si mierea tinut in borcan de sticlă la întuneric 7 -9 zile ,,,mmai master in el din cand in cand cu lingura de lemn,,,dupa 9 zile la frigider se ia o lingura dimineata la prânz si seara inainte de masa,,,,atentie la aloe nu toate sunt bune ,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pt.ce afectiuni este bun acest amestec? Multumesc!

      Delete
  9. Un articol foarte bun si comentarile la fel !

    ReplyDelete
  10. Pentru insuficienta renala cronica gradul 3b ce se poate face?

    ReplyDelete
  11. Spuneti-mi va Rog un tratament ptr, distrofia musculara!!!

    ReplyDelete
  12. In urma cu o saptamana am postat, pe Facebook, acest articol. Azi, Fb ma anunta ca postarea incalca " standardele comunitatii noastre " si blocheaza accesul la acea informatie. Petru mine e un semn ca acest articol chiar este important si adevarat.

    ReplyDelete
  13. Mama mea a fost operata de cancer de colon de 2 ori si acum are metastaze hepatice. Imi puteti spune va rog daca mai este ceva de facut?

    ReplyDelete
  14. Fiul meu are doar 26 de ani si a facut ciroza la ficat din cauza la prea multe prescriptii de medicamente date de doctori
    Cum as putea sa-l ajut

    ReplyDelete
  15. Fiul meu are doar 26 de ani si a facut ciroza la ficat din cauza la prea multe prescriptii de medicamente date de doctori
    Cum as putea sa-l ajut

    ReplyDelete
  16. Mama mea are cancer ovarian Cum pot sa o ajut?

    ReplyDelete